Főoldal » Hírek, KPop » K.A.R.D: Don’t Recall – A co-ed banda, aki felforgatta a világ fanjait, visszatér! + Összefoglalás a bandáról [Frissítve újabb MV-vel]

K.A.R.D: Don’t Recall – A co-ed banda, aki felforgatta a világ fanjait, visszatér! + Összefoglalás a bandáról [Frissítve újabb MV-vel]

 

Nem szerkesztettem meg ugyan, de visszavonnám korábbi állításom, hogy a K.A.R.D debütáló száma nem elég erős! Első hallásra úgy tűnt, ez a szám nagyon egyedien furcsa, de nem olyan amit szívesen hallanék mégegyszer, aztán mikor cikkben megírtam és meghallgattam mégegyszer, meg mégegyszer, nem volt megállás! Decemberi debütálásukkor még szkeptikus voltam (mint sokan mások) hogy egy újabb tömegbanda, ráadásul minden hírverés nélkül nagy sikert tudna elérni. De valahogy elképesztően új és felüdítő a hangzásuk és az is, hogy végre egy co-ed együttest láthatóan szeret a közönség. Merthogy szereti őket a közönség! És most végre (saját örjöngésem visszafogva) írhatok arról, hogy máris visszatérni készülnek, kevesebb, mint 3 hónap után.

Amik azóta világosabbá váltak a bandáról, hogy még nem hivatalosan debütáltak, hanem debütálás előtti 3 részes dal projektjük közepén járnak. Az új szám a Don’t Recall, mely 16-án fog megjelenni, így a 3. lesz. A múltkori cikkben is megírtam a tagok nevét, de hogy ki honnan lehet ismerős, azt még nem. Soomin korábban a DSP japán lánybandájának a Puretty-nek a tagja volt, később pedig a Kara Project c. műsorban próbált a jövőbeli új Kara tagok közé kerülni. Majd 2015-ben az APRIL-lel debütált, ahonnan pár hónap után el is ment. BM, GoHara előző single-jén vett részt, énekesként és táncosként is. Jeon Jiwwo korábban trainee volt a cégnél, míg J.Seph volt a legkevésbé befutott és ismert. A plusz, rejtett tag az előző számban, Heo-Young ji, a már említett Kara Project nyertese volt és így feloszlásuk előtt, tag is. Az új dalban egyébként egy újabb, rejtett tag is résztvesz majd! (Az Hidden version azúttal egészen mást jelentett, lásd lejjebb :D) Míg az új szám kijön, mindenkinek ajánlom, hogy próbálkozzon meg újra ezzel az együttessel, ha nem is fogta meg elsőre. Tényleg nagyon könnyű beleszeretni!

Frissítés:

Még a mai napon megjelent egy előzetes az új szám koreográfiájának kulcspontjával és így a szám rövid részletével!

Frissítés (Feb. 16.)

A tengapi nap során, megjelent végre a videoklipp és a dal! Ismét egy nagyon egyedi hangzású, fülbemászó számról van szó, koreográfia központú klippel. A dal ezúttal kevésbé vidám, de így is nagyon erős a party hangzása! A hidden verzió a + taggal egyelőre még nem jelent meg, de haamrosan az is kikerül!

Frissítés (Márc. 03.)

Kikerült a Hidden verzió is, ami ezúttal nem egy plusz tagot jelentett, hanem a dal angol nyelvű verzióját! Úgy látszik a banda tényleg szerette volna viszonozni a külföldi rajongóiktól kapott hatalmas támogatást!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB