SoundOfJapan+/Kontakt

SoundOfJapan+
Ázsiai zenei és szubkulturális oldal

A SoundOfJapan+ 2002 novemberében startolt azzal a céllal, hogy hírekkel, infókkal szolgáljon a japán zenékről és egyben online közösségként is működjön a téma iránt érdeklődők számára. Idővel ezek mellett beindult a party, majd koncertszervezés is és még pár más dolog, amikről, valamint az oldal első tíz évéről itt olvashattok bővebben.

v2_circle2012-ben, a tizedik születésnaphoz közeledve teljesen megújult az oldal, szerkezetileg és tartalmilag is: egyrészt kinézetre, felépítésre modernebb lett, másrészt a profilba bekerültek az egyéb ázsiai, elsősorban koreai zenék is (az újraindulásról bővebben itt). Szintén ekkortól, azaz 2012 októberétől a korábbi egyszemélyes projekt jelleg helyett immár egy kis csapat felel az oldal tartalmáért, amely a következőkből áll:

JRock / visual kei: Xiaolong, Case
KPop, JPop + minden egyéb + admin: Case

Új, hozzáértő cikkírókat mindig szívesen várunk a csapatba.

Korábbi cikkíróink: Jigsaw, HaeMinPark, Anii-chan, Cassie, Orsi, MichiruR, Rika, Titi

Kontakt bármilyen ügyben: case(kukac)soundofjapan.hu

SoundOfJapan+ HQ logó

Bármilyen, az oldallal kapcsolatos kérdés esetén kontakt / In case of any questions please contact: case@soundofjapan.hu

SOUNDOFJAPAN ARCHÍVUM
A régi soundofjapan.hu oldal archivált verzióját, az összes 2002 és 2012 közt felkerült anyaggal megtaláljátok az alábbi linken (vagy a logóra klikkelve):

http://www.soundofjapan.hu/archive/

(c) SoundOfJapan+

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB