Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » sukekiyo – Kyo (DIR EN GREY) szóló projectje [Frissítve, videóval!]

sukekiyo – Kyo (DIR EN GREY) szóló projectje [Frissítve, videóval!]

sukekiyo 2

Még november közepén bukkant fel a neten a sukekiyo neve és honlapja, egy titokzatos (nem túl sokat mutató) bandafotóval, illetve azzal az információval, hogy SUGIZO december 29-i koncertjének nyitózenekara lesz, és hogy a december 30-i Countdown Japan rendezvényen is fellép. Innentől kezdve megindultak a találgatások – valószínűleg nem csupa ismeretlen arcból áll a csapat, ha egyből ilyen neves eseményeken játszhatnak – , a legtöbben pedig valami DIR EN GREY-jel kapcsolatos dologra tippeltek (honlap dizájn és regisztrációs adatok alapján)… sukekiyo 3nos, ez a tipp beigazolódni látszik!

A netet kezdték elönteni a koncertlátogatók beszámolói, valamint a hivatalos honlap is megújult, így hivatalosan is meg lett erősítve, hogy a banda valójában a DIR EN GREY énekesének, Kyo-nak a szóló projectje. A leírások alapján a stílus folkos elemekkel átszőtt, főként akusztikus hangszereken megszólaltatott muzsika, Kyo tipikus falzett magasságokba merészkedő énekével.

A csapat az alábbi illusztris tagokkal rendelkezik még egyébként: Takumi (gitár és zongora; ex-RENTRER EN SOI), Uta (gitár és egyéb húros hangszerek; ex-9GOATS BLACK OUT), Yuchi (nagybőgő; kannivalism) és Mika (dob; ex-RENTRER EN SOI).

A sukekiyo első kiadványa a the daemon’s cutlery c. EP, melyet sajnos csak koncertjeiken lehet kapni, legalábbis egyelőre. Ezen kívül ma még bejelentették első videoklipjüket, aftermath címmel, mely az iTunes-on debütál majd január 1-jén, így ez lesz az első, mindenki számára elérhető anyag tőlük.

sukekiyo 1

FRISSÍTÉS: Itt a klip – remélhetőleg a kiadó nem fogja leszedetni egyhamar.


[FULL PV] Sukekiyo – Aftermath by narita-keiichi-it

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB