Főoldal » Feature, Hírek, KPop » A VIXX Budapesten (+hasznos infók a koncertről)

A VIXX Budapesten (+hasznos infók a koncertről)

Alig pár nappal az MBLAQ koncert eléggé botrányos lemondása után, ugyanaz a cég, az Azia Events (akikről továbbra sem tudni kb. semmit… lásd a linkelt írást) újabb budapesti koncertet jelentett be, ezúttal nem idejekorán, fél évre előre, hanem kevesebb mint másfél hónappal a dátum előtt. A bejelentés pedig a következő:

2014 szeptember 12, péntek, Budapest: VIXX

Egyelőre semmi részletet nem lehet tudni, igéretük szerint hamarosan jönnek majd az infók, jegyárusítás elvileg augusztus 11-től.

Frissítés (augusztus 1): Kiderültek a további infók és, mint sejthető volt a helyszín a Petőfi Csarnok lesz a jegyárak pedig, szintén, ahogy sejthető volt, a profitmaximálás jegyében jóval a Teen Top-os árak fölé lettek belőve. Alább az összes eddigi infó:

AZIA EVENTS presents: VIXX LIVE FANTASIA in Europe [Hex Sign] Budapest HUNGARY
Petőfi Hall Csarnok / Budapest, Zichy Mihály út 14, 1146 Hungary
fb event
koncert: 19:00 – 21:00 (még nem végleges)
Csak állóhelyek
Normal belépő: 65€ (kb. 20.500 Ft)
Korai bejutás: 89€ (kb. 28.000 Ft)
Meet & Greet: 110€ (kb. 37.000 Ft)
Meet & Greet + Korai bejutás: 139€ (kb. 44.000 Ft)
Super High & Five (Meet & Greet + Photo + Korai bejutá): 169€ (kb. 53.000 Ft)

A jegyárusítás (aug 11-től) az Azia Events oldalán.

Fontos tudnivalók a koncerttel kapcsolatban:
* Kapunyitás: 18:00 / Korai beengedés: 17:30
* A korai beengedéshez külön sor lesz a bejáratnál.
* A Meet & Greet (=High&Five Event, azaz sima pacsi-pacsi) a koncert után lesz.
* A csapat kérése, hogy a koncert alatt senki ne készítsen se fénykép, se pedig videófelvételeket.
* A merch pulton az előző európai turnés termékeknél ajánlatos ezeket előre emailben lefoglalni, mert csak nagyon limitált példányszámban van belőlük (az emailcím, árak és bővebb infó az fb eventnél).  Lesz a mostani turnéhoz is külön merch, de az is korlátozott mennyiségben.
* A merch pultnál forint mellett euróval is lehet fizetni.
* A koncert előtt a helyszínen is lehet majd jegyeket kapni. Ezek árban ugyanannyiba kerülnek majd, mint az elővétes jegyek, viszont forintban is lehet értük fizetni.

Korai beengedés / early entry: 17:30
Kapunyitás / doors: 18:00
Koncert / concert: 19:00

(frissítés – szept 10) Újabb merch infó!
A fentebb említett, régebbi, előre foglalt merch termékeket már a koncert előtt, a bejáratnál át lehet majd venni, a hazai koncertre készült VIXX póló pedig az alábbi lesz és erre bent, a kapunyitás után lehet majd lecsapni (sajnos ebből is csak limitált mennyiség van, vagyis érdemes lesz sietni a merch pulthoz):

vixxt_tshirt2014

Frissítés (aug 5): Kis promóvideó a turnéhoz:

Frissítés (aug 6): a tegnapi preview után ma egy, az európai rajongóknak készült videóüzenet bukkant fel:

vixx2014tour

Azt pedig fenntartjuk továbbra is, hogy mivel a szervező cégről semmit nem lehet tudni továbbra sem, a jegyvétel pedig csak az ő oldalukon keresztül lehetséges, így mindenki csak ennek tudatában, saját felelősségre utaljon nekik pénzt. Azt azért hozzátennénk, hogy a koncerthír ugyebár nem kamu, de a cég hozzáállása rengeteg kivánnivalót hagy maga után.

Tags: ,

42 komment

 1. avatar Case says:

  (a fentiekhez tegyük zárójelben hozzá, hogy jópáran azon a véleményen vannak, hogy az MBLAQ turnét is azért mondták le, mert ezt kevesebb pénzből / nagyobb nyerességgel tudják megcsinálni)

  • avatar Purpledonut says:

   Szia Case! Lenne egy pár kérdésem hozzád de valahol privátba szeretném megkérdezni. Hogyan tudnálak elérni?

 2. avatar Jane says:

  De Case, kik ezek a “helyi” szervezők?

  • avatar Case says:

   éppen ez az, hogy nincsenek helyi, hazai szervezök. van ez az Azia Events nevü cég (akikröl még azt sem tudni, hogy milyen országból vannak..), elvileg majd ök akarnak mindent intézni a távolból, ami finoman szólva is abszurd elképzelés.

   • avatar Jane says:

    lehetséges hogy van nekik itthon valaki,csak mondjuk nem közli veletek,és olyannal szervezik le az egészet aki nem ‘ázsiás’ koncert vagy rendezvény szervező?

 3. avatar anii1chan says:

  Merjünk akkor jegyet venni? Vagy nem fogják ezek után elkapkodni őket és lesz idő? XD

  • avatar Case says:

   hát egyelöre azt sem tudni, hogy lesz a koncert, de gondolom ezt is a Pecsába teszik majd, a Teen Top mintájára. a jegyvétel meg… ha nem lesz helyi jegyirodákban árusítás, akkor én egy olyan cégnek, amiröl nem tudni a világon semmit nem utalnék tizenikszezreket, de hát ezt mindenki maga dönti el.

 4. avatar hikaruu says:

  Annak ellenére, hogy helyi szervező nélkül akarnak leszervezni ismét egy koncertet, megpróbálsz velük kapcsolatba lépni?
  Nem merek semmit sem elhinni addig, amíg ti biztosra nem mondjátok.

 5. avatar Pororo says:

  Elméletileg a Vixx ki is írta a hivatalos fancaféjára. De nemtudom…én már nem tudom mit gondoljak. :\

  • avatar hikaruu says:

   Gyakorlatilag is, ráadásul az AZIA szervezte az európai showcase-üket is, csak az MBLAQ után már nem tudom, hogy mennyire bízzak meg bennük.
   Nagyon remélem, hogy ezúttal nem ugyanúgy fog elsülni a dolog. :///

   • avatar Betti says:

    Mármint azt írták ki hogy jönnek Mo-ra vagy a Szeptemberi koncertet?

    • avatar hikaruu says:

     Ez alapján gondolom, hogy nem vagy tagja a fancafénak (?), de mindkettőt kiírták. Szó szerint valahogy úgy fordítanám (bár őszintén bevallom, nem vagyok perfect koreaiban), hogy “Itt a stáb, nemsokára a magyar és a lengyel Starlightok is csatlakozhatnak a koreaiakhoz” és utána a két időpontot a városnevekkel, mint Budapest és Varsó.
     Illetve, hogy a többi infót is nemsokára közzéteszik. :)
     Én nem is a Jellyfish miatt aggódom, mert az MBLAQ-nél a JTune részéről abszolúte semmilyen megerősítést nem láttam, hanem, hogy az AZIA Events a szervező, akikben nem nagyon bízom meg. .-.

     • avatar hikaruu says:

      Mármint, nem tudom mennyire volt világos, hogy én úgy gondolom, hogy ezzel megerősítette a cég, hogy lesz koncert. Persze, könnyen lehet, hogy tévedek és ez még nem számít hivatalos bejelentésnek, ne higgyetek nekem el semmit biztosra. ^^””

 6. avatar Betti says:

  Köszönöm!! Igen,nem vagyok fancafe tag!

 7. avatar inspirit666 says:

  Az nem számít aggasztónak, hogy a Pecsa honlapján semmi sincsen fönn a koncerttel kapcsolatban, holott kevesebb, mint másfél hónap múlva lesz?

  • avatar Case says:

   Ez önmagában nem aggasztó, a PeCsa azután szokta kirakni a programokat, hogy kapnak hozzá anyagot, plusz megkapják a bérelti díj elöleget, szóval esélyes, hogy ezek közül nem történt meg még valamelyik.

 8. avatar xxi_shh says:

  A jegyárak biztosak vagy csak az Azia találta ki? erről van hivatalos info?

 9. avatar min goo says:

  Fent van a Pecsa oldalán, de még semmi info. Én már nagyon várom :)

 10. avatar Mo Ne says:

  most nem lesz olyan, mint a Teen Top jegyeknél, ha van vki aki nem tudja megoldani az online vásárlást??

  • avatar Case says:

   Sajnos ezt (ellentétben a Teen Toppal) nem mi szervezzük, sőt, amint ugye a cikkben is szerepel, egyáltalán nincs hazai szervezője a koncertnek, így nincs lehetőség ilyesmire és nem is hiszem, hogy lesz (az európai turnéért felelős Azia Events nem igen törődik ilyenekkel).

 11. avatar Hehe says:

  Akinek Meet&Greet jegye van az külön fog állni mint a korai bejutottak vagy ők is a tömegben állnak? (Mint a Teen Top-nál)

  • avatar inspirit666 says:

   A tömegben fog állni, mivel ők csak azért fizetnek, hogy lepacsizhassanak a tagokkal, a korábbi bejutásért nem. :)

 12. avatar Mo Ne says:

  Meg van a jegyem, de nem az én nevemre, nem lesz baj?, be fognak engedni???

 13. avatar Min Young says:

  Vegyétek a jegyeket!!! a lengyeleknél már csak két katagóriában lehet kapni, nálunk meg mindig háromban. Ne okozzunk csalódást!!! Jónak kell ennek is sikerülni mint a Teen Top koncertnek vagy még jobbnak:) FIGHTING!!!!
  mert ha nem, akkor nem kapunk ilyen hamar újabb kpop koncertet!!!

 14. avatar Horváth Andrea says:

  syasztok olyan kérdésem lenne hányan vetettek a budapesti koncertre jegyet??, Én a héten akarnám megvenni mindenképp. És ki milyet vett ha megkérdezhetem??

 15. avatar Help says:

  HELP!! Van 2db koraibejutásos greet&meet jegyem amire mégsem tudok elmenni. Van valaki akit érdekel!! :( Vagy nem tudom, hogy működik ez valaki tudna segíteni?

  • avatar Norina says:

   Keke, későn vettem észre, hogy válaszolni is lehet.~ Szóval, szabadok még a jegyeid? Nem sok az esély rá, de gondoltam megkérdezem :)

 16. avatar Norina says:

  Utolsó kommentelő (Help néven), szabadak még azok a jegyek? A barátnőmmel nagyon örülnénk, ha el tudnánk jutni. :)

  • avatar inspirit66 says:

   Ha nem is lennének szabadak, az Aziaevents oldalán tudtok még venni, mert sokan nem fizették ki a jegyeket időben, csak lefoglalták őket, és most azok újra szabadok. A sima Korai Bejutáson kívül, bármelyik fajtából tudtok venni. ^^

  • avatar inspirit66 says:

   Tudom, hogy nem nekem intézted a kérdést, de a Jellyfish már Twitteren keresztül megerősítette, hogy lesz koncert egy pár nappal korábban. A VIXX Hungary Facebookján megtalálod az üzenet magyar fordítását. :)

 17. avatar Reka says:

  szia, azt szeretném megkérdezni, hogy biztos, hogy a helyszínen is lehet jegyeket venni, és ugyanannyiba fog kerülni, mintha a neten vettem volna meg?? mert sajnos nekem nincs bankkártyám, amiről utalhatnék, és nem is vagyok Pesti, így csak pénteken tudom megvenni…

 18. avatar meli says:

  és mikor fognak újra jönni?

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB