Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Boldog Új Évet! 2014!

Boldog Új Évet! 2014!

Így, közeledve az év utolsó pár órájához (nomeg az esti bulihoz) szeretnék (az oldal szerkesztőinek nevében is!) Boldog Új Évet kivánni minden olvasónknak… az alkalmanként idelátogatóknak és a törzsvendégeknek is. :D Elég eseménydús évet zártunk, szinte követhetetlen mennyíségű hírrel, de reméljük a jövő évben még csak jobban felpörögnek a dolgok. Szóval mégegyszer: előre is nagyon boldog, rengeteg jó zenében, buliban, koncertben, élményben gazdag új évet mindenkinek!!!

És, hogy itt az oldalon és itthon általában mire lehet számítani 2014-ben?

Ami biztos, hogy lesz:

ny2013-2014* Lesznek természetesen újra szerkesztői összefoglalók a 2013 évről január közepe körül (amikorra befutnak az utolsó decemberi megjelenések is).

* Lesz pár nagyobb cikk is, nomeg igyekszünk még naprakészebben követni az aktuális híreket, eseményeket.

* Lesz hamarosan egy nagy, részletes (és valljuk be: eléggé hiánypótló) kérdőív / felmérés a hazai ázsiai zenei színtérről, közönségről.

* Gondolom sokaknak feltünt, hogy volt pár koncert itthon is, külföldön is, amiről nem volt beszámoló az oldalon. Nah, ezek is végre-végre pótolva lesznek a következő pár napban.

* És persze lesz megint rengeteg buli, folytatódik tovább a Nippon Groove széria és végre visszatér a Nippon Shoxx is! És vannak még nagy terveink ezen kívűl is! (Az év eleji dátumok január másodikán kerülnek majd fel az eseménynaptárba.)

Ami reméljük, hogy lesz:

* Több hazai koncert mint idén! (Mondjuk az idei, lelombozó mennyiséget számbavéve ezt már az év eleji Miyavi, An Cafe, Church Of Misery hármassal teljesítjük…)

És ti mit szeretnétek, mit vártok 2014-től? Milyen volt számotokra a 2013-as év? És az oldallal kapcsolatban mi a véleményetek, mi az ami jó úgy ahogy van, mi az amin lehetne, kellene javítani, változtatni?

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB