Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Új banda: HOLLOWGRAM [Frissítve, zenével!]

Új banda: HOLLOWGRAM [Frissítve, zenével!]

hollowgram

Még augusztus elején röppentek fel olyan hírek, hogy egy titokzatos új zenekar, a HOLLOWGRAM lesz a nyitóbanda a D augusztus 29-i fellépésén. Akkor még az eléggé szűkszavú hivatalos honlapról csak ezt a dátumot lehetett megtudni, illetve a tagok névsorát, azonban ebből sok konkrétum nem derült ki. Viszont ahogy teltek a napok, a szemfülesebbek észrevehettek néhány zenekaros Twitteren ezt-azt, amiből a kirakós játék darabjai szépen lassan a helyükre kerültek, most pedig, hogy lezajlott a koncert, a honlap is megújult, és a legtöbb sejtés a tagok valódi kilétével kapcsolatban beigazolódott.

A banda két legismertebb tagja talán Ryo (énekes) és Yuki (basszeros), mindketten a nagoyai színtérről. Míg előbbi a 9GOATS BLACK OUT frontembereként vált igazán ismertté az utóbbi években, addig Yuki (még Yukino néven) többek között a DIMMDIVISION. sorait erősítette (és teszi azt jelenleg is), sőt 2002-től 2004-ig együtt zenéltek a GULLET-ben. A többi zenész között is lehet ismerős név, például Yumeji egy időben az An Cafe énekes Miku projectjében, az Lc5-ben tevékenykedett, Shinya pedig a Jinkaku Radio-t segítette dobokon (nem összetévesztendő a DIR EN GREY vagy a LUNA SEA azonos nevű tagjával).

Egyelőre úgy tűnik, hogy október vége-november eleje tájékán lesz még néhány kisebb volumenű fellépése a zenekarnak, első önálló koncertjüket pedig jövőre, január 14-én tartják a Shibuya WWW klubban. Addig is érdemes lesz figyelni a híreket, ugyanis már bejelentették első kiadványukat december 18-i megjelenéssel! Amint erről többet megtudunk, mindenképpen tájékoztatunk Titeket.

FRISSÍTÉS: Közben a zenekar lemondta idei kisebb koncertjeit, illetve az első CD megjelenését is jövő évre halasztották. Ezt azzal magyarázták egyébként, hogy több időt szeretnének dalszerzéssel és zenéjük csiszolásával tölteni.

FRISSÍTÉS: A zenekar első mini albumának címe Qualia lesz, és először január 17-i koncertjükön lehet majd megvásárolni. hollowgram bandAz alábbi dalokat tartalmazza majd a lemez:

01. ideologue
02. Pleasance Liddell
03. Silhouette
04. Butterfly in her dreams
05. Stand the devil’s like
06. Don’t cry for the knell
07. mistletoe

FRISSÍTÉS: Részlet a dalokból!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB