Főoldal » Hírek, KPop » Novemberi újhullám VI. – November második hete (november 5.-11.)

Novemberi újhullám VI. – November második hete (november 5.-11.)

November második hetét tapossuk és ugyan közeledik a tél a megjelenések tempója kicsit sem fagyott be, új zenei anyagokkal csak úgy bombázzák a zenekedvelőket a koreai előadók! Lássuk miből csemegézhettünk a héten!

 

Urban Zakapa – Same Love Same Farewell MV

Második teljes, “02” című albumával bővítette a zenei felhozatalt az Urban Zakapa, amelyhez korábban már megjelent saját szerzésű “River” című szám után a többi is meghallgatható, valamint a másik promódalhoz, a “Same Love Same Farewell“-hez az MV-t is kiadták már, amit itt megnézhettek!

 

 

NS Yoon-G & Jay Park – If You Love Me making of

Megkezdődtek a promóciós munkálatok az “If You Love MeNS Yoon-G és Jay Park közös projekt ügyében! A hírek szerint a stúdiós munkák rendkívül jól haladnak, megjelent egy videó a pop dal felvételeinek menetéről. A profi hozzáállás a videóból is tükröződik, mindemellett vicces pillanatokat is megosztottak a hallgatósággal. A klikk a videoért!

 

 

A-PRINCE – Hello kislemez

Talán mindenki emlékszik a TAKEN nevű formációra és a “Young Boy” című debüt számukra, amely mondhatni elég nagyot szólt annak idején. (Amennyiben valakit érdekel katt ide.) A bandáról hosszú ideje nem lehetett hallani és ennek oka, hogy a fiúk A-PRINCE néven kicsit átalakulva újra debütáltak a zenei piacon, méghozzá a “Hello” című kislemezzel. A New Planet Entertainment együttese 5 új számmal dobja piacra a minit, amelyhez nem kisebb nevek adták segítségüket és tehetségüket, mint az MBLAQ Mir-G.O párosa és az Avengers production, mint az “Oh-Girl” produceri munkákat segítő csapat. Az mv-t itt találjátok, illetve a többi számot itt: I Think Only About You, Oh-Girl.

 

 

Suzy (missA) & Jung Il Woo – Dominos pizza CF

Év elején választották a két tehetséget a Dominos pizza “arcának”, amelyhez júniusban már két reklám már el is készült, ám újabb reklám van készülőben, amelynek forgatásáról Jung Il Woo megosztott egy közös képet. A korábbi két reklámot itt megnézhetitek!1. , 2.

 

 

Ga In (BEG) – Campus 10

A Campus 10 novemberi számához a Brown Eyed Girls’ Ga In-ja papagájokkal pózolt a koncepció szerint. A “Bloom” énekesnője segédkezett a ‘Bloom with nature’ fotóprojektben, amely kiemelte a nőies, ámde színes stílust. A hírek szerint a fotózás során Ga In 7 különböző papagájjal pózolt, amelyről a képeket itt megtaláljátok! (1., 2., 3., 4.)

 

 

BoA – Missha

A neves kozmetikai cég, a Missha BoA-t választotta a ‘Time Revolution’ vonalából az új, népszerű ‘Night Repair Science Activator Ampoule’ termékének reklámarcaként. Ugyan ez a 2012-es év első termék promóciós munkája BoA-nak, a Missha közleményében határozottan kijelentette ragaszkodnak a korábban (2003-2006) már modellként nekik dolgozó énekesnő, karizmatikus és művészi profiljához, gyönyörű megjelenéséhez, mindamellett, hogy kétségtelenül, tökéletesen megtestesíti a karrierista nő képét.

 

 

Kim Yeo Hee (‘Apple Girl’) – Raindrop

November 7-én jelent meg annak a Kim Yeo Hee-nek az albuma, akire sokan, mint ‘Apple Girl‘ emlékeznek. A “Green or Red?” lemez 7 számot tartalmaz, amelyről ‘Raindrop’ számához már a PV is megjelent, ám valamilyen oknál fogva egyetlen youtube csatornán se érthető el már, illetve még sajnos.

 

 

 

Suzy (miss A) – Sumi CF

A Nongshim cég reklámarca, Suzy (miss A) egy újabb kampányfilmet forgat a ‘Sumi‘ burgonyachips népszerűsítésére. A reklámban Suzy felteszi a kérdést a nézőknek: “You, do you like Sumi or Suzy better? Sumi is not a girl! It’s a potato”. (Szabad fordításban: Te, Suzy-t vagy Sumi-t szereted jobban? Sumi nem egy lány! Egy krupmli!) Majd megkóstolja a chipset és végül a zacskónyi chipset meg is eszi, és megállapítja: “Suzy likes Sumi chips too.” (Szabad fordításban: Suzy is szereti a Sumi chipset.) A relámért klikk!

 

 

Roh Ji Hoon – The Next Big Thing album + Punishment MV

A Cube Entertainment szóló énekese és a ‘Birth of a Great Star‘ egyik versenyzője Roh Ji Hoon (alakítva: ‘Noh Ji Hoon‘) megjelentette várva várt debüt albumát a “The Next Big Thing“-et. A tipikus ‘Flower Boy’ alkató Ji Hoon már a teaser fotókkal és videokkal is bőven kivívta magának az érdeklődést, de ezt fokozva már megnézhető videomegosztó site-okon a ‘Punishment‘ mv-je, amely címéhez hűen igencsak hatással tud lenni az érzékszervekre. Ji Hoon büntetése itt megnézhető!

 

 

Sunggyu (Infinite) – Shine (Another Me)

A Woolim Entertainment fiúbandájának, a leadere Sunggyu megjelentette debüt szóló albumát, amelyről, illetve Infinite hírekről bővebben itt olvashattok.

 

 

D-Unit – Luv Me MV

Az elmúlt napokban, héten megannyi előzetes látott napvilágot a D-Unit-tal kapcsolatban. Ugyan csak augusztusban törtek be a köztudatba a ‘Welcome to Business‘ debüt albummal, a trió máris egy új kislemezzel és mv-val kényezteti a hallgatóság füleit. A “Luv Me“-t ti is megtaláljátok itt.

 

 

 

BOYFRIEND – Janus album + MV

Sokak nagy kedvence a BOYFRIEND egy nagyobb átalakulást követően visszatért a rajongókhoz a Janus című albummal és klippel, amelyekről bővebben itt olvashattok.

 

 

 

Kim Jung Eun – Sad Meeting (Oohlala Couple OST)

Oohlala Couple‘ dráma sztárja, Kim Jung Eun is csatlakozott a zenei stábhoz, a “Sad Meeting“ című betétdal feléneklésével. A szám a színésznő által alakított nehéz szívű karakterhez kapcsolódik, akit a férje elhanyagol, elutasít. Az új betétdalért kattkatt.

 

 

 

B.A.P – Stop It BTS video

A már zenei showkban való promótálást is befejező az év talán legtevékenyebb fiúbandája megjelentetett egy forgatás menetéről készült videót a “Stop It” MV-val kapcsolatban. A zenei anyaggal bőven elhalmozó formáció újdonságaiért klikk a linkre.

 

 

SM☆SH – I Will Protect MV + mini album

Novemberre a SMASH is átalakult, egy sokkal karizmatikusabb, férfiasabb formáció kopogtatott be újra a zenepiac ajtaján egy új kislemezzel. A korongról még túl sokat nem lehet tudni, de az egyik új, “I Will Protect” című számhoz már az mv megtekinthető, mi is linkeljük nektek.

 

 

Byul – Nostalgia album + You Are So Bad MV

Alig egy hónapja jelent meg a “Cute” mini album máris egy újabb kislemezzel a “Nostalgia“-val jelentkezik és emlékezik meg 10. évfordulójáról Byul.
A lemez a “Cute” című számot is tartalmazza 4 másik dallal együtt, amelyek közül a “Badvideojat itt elérhetitek.

 

 

Jo Moon Geun – Just Walked MV

A ‘Superstar K1‘-ből ismert Jo Moon Geun 2 éves hallgatás után végre valahára visszatér a zenei köztudatba egy új projekttel, amelynek első gyümölcsét az energia-dús “Just Walked” című számot, amelyhez megjelent az MV, amelyben ő maga is szerepel. Itt meg is nézhetitek.

 

 

Monday Kiz – Healing Activity album + Probability MV

A népszerű Monday Kiz két hete mutatták be a “Our Myungsoo Has Changed“ című szám klipjét, amely a 7 dal egyike a különleges megjelenésű albumról a ‘Healing Activity‘-ről. Most mégis egy másik szám, a “Probability“-hez kapcsolódó zenei videót is kiadtak, amelyet itt megnézhettek.

 

 

Siaena – Winter Is Coming MV

Siaena kiadta első kislemezét ‘Cafe De Siaena‘ címmel, amelyen nemcsak mint énekes szerepel, de írói és szerzői munkákból is bőven kivette a részét. A tehetséges zenész most a “Winter Is Coming“ promószámhoz nyilvánosságra hozta a hivatalos videoklipet. A kora-téli hangulat tökéletesen tükröződik a dalból, ezt itt meg is nézhetitek.

 

 

Hyun Bin & Shin Min Ah – O& Entertainment

Ez ugyan nem zenei megjelenés, és még csak nem is MV, de a hír nem elhanyagolható, mi szerint a közkedvelt és nagy hírnévnek örvendő Hyun Bin katonai szolgálatának befejeztét követően (december 6), illetve Shin Min Ah új szerződést írt alá az O& Entertainment-tel. Hyun Bin és Shin Min Ah az AM Entertainment-nél is munkatársak voltak, amelyet úgy tűnik O& Entertainment szárnyai alatt folytatnak majd.

 

 

Baek Seung Heon – Til The Sun Rises MV

Kora ősszel debütált Baek Seung Heon egy kislemezzel, amelynek promószámához a “Til The Sun Rises” (korábban “Until The Sun Comes Up“) már megjelent teaser-rel rengeteg figyelmet kapott az újonc énekes. Az előzetesben Kim Jaejoong (JYJ) és Kim Ji Won szerepel és vált meglehetősen forró csókot. Ehhez képest azonban a megjelent MV teljesen különbözik a “pop movie” előzetestől, ezt itt meg is nézhetitek.

 

 

FIESTAR – We Don’t Stop

Második kislemezét dobta piacra immáron a FIESTAR. A miniről korábban már nyilvánosságra került a  “Sweet Love” című szám, amelyben a Sweet Sorrow Kim Yeon Woo-ja segédkezett. Ezt követően elsőként az előzetes jelent meg a “We Don’t Stop“ című dalhoz, de ezt már teljes hosszúságában is megnézhetitek, katt érte!

 

 

Mr. Slam – Don’t Call Me Baby MV

Az 5 tagú formáció – Jacky, Yongjin, Jun, Saeho, és Taesun – megjelentette debüt dalának videoklipjét. A szám még múlt szeptemberben került a piacra egy minin. Az mv-t, amely egy férfi küzdelmeiről szól – ugyanis torkig lesz a mániákus barátnőjével -, itt ti is lecsekkolhatjátok.

 

 

TEEN TOP – Jinkyung (ex-JQT) – Michiko London

A már (februárban) feloszlott 3 tagú lány együttesből ismert Jinkyung, mint köztudott nem debütált a tagokkal egy másik bandában, az S the One-ban, hanem decemberben tér vissza a zenei színtérre Summer ‘Yeoreum‘ néven, egy 5 tagú bandában. A kiadó szerint az újradebütálást is segíti, hogy a Michiko London modelljei, a TEEN TOP mellé Jinkyungot választotta, mint reklámmodell a legújabb iskolai egyenruha-kollekciójának bemutatásához.(A fotókért katt: 1., 2.) Egyébként a debütálni készülő lány együttes az előkészületek 90%-kát már elvégezték, már csak az MV-t forgatják.

 

 

G.NA – Stop Doing That

A Cube Entertainment szóló énekesnője G.NA részt vesz Shinsadong TigerSupermarket‘ című projekt albumán a “Stop Doing That“ című számmal. Mint korábban nyilvánosságra hozták a korong különböző stílusokat fog ötvözni és bemutatni, amelyeket a híres producer korábbi munkái során nem tudott még megmutatni. De ami késik nem múlik, itt is van a “Stop Doing That“!

 

 

Eru – One Person (Rascal Sons OST)

Eru is csatlakozott a “Rascal Sons” zenei stábjához egy balladával, a “One Person“-nel. A dal tökéletesen illik mind Eru hangjához, mind magához a drámához, bemutatva egy egyéniéget egy egyoldalú szerelem kapcsán. Az MV-t itt meg is nézhetitek, amely a dráma egyes részleteit tartalmazza.

 

 

YoonA (SNSD) – Ace Bed CF

Az Ace Bed reklámjának forgatásán YoonA-ról készült képek felkeltették a nagyérdemű érdeklődését. A képek szerint YoonA és a Girls’ Generation tag Sooyoung tesztelik az ágyat, majdan YoonA olyan elbüvölő arcot vág reakció képen, amely egyszerűen lehengerelte a nézőket is. A képet illetve a reklámot itt megtaláljátok.

 

 

100% – Bad Boy (Orchestra verzió) video

A TOP Media 100%-ka – Minwoo, Rokhyun, Jonghwan, Hyukjin, Chanyong, Sanghoon, és Changbum – nem is olyan régen, szeptemberben debütált a ‘WE, 100%‘ nevű albummal. A lemezhez kapcsolódóan megjelent a “Bad Boy” című szám MV-ja és ennek koreográfiát bemutató videója, amelynek most egy szimfonikus verzióját hozták nyilvánosságra a srácok. Egyébként a fiúk jelenleg az MBC MusicTEEN TOP & 100%’s Rising Brothers‘ című show-jában szerepelnek a TEEN TOP tagjaival. A videot itt találjátok!

 

 

J-Min – If You Want PV

Az énekes-dalszövegíró J-min megjelentette “If You Want” cmű számának PV-jét, amely a szintén ezt a nevet viselő minijét hivatott beharangozni. A lemez előreláthatólag november 21-én érkezik a boltokba, amely a “Cry Baby” című dalt tartalmazza még pluszban a névadó szám mellett. J-min, aki 3 nyelven is folyékonyan beszél (japán, koreai, angol) a múlt nyáron debütált a koreai zenei piacon “Stand Up“ című kislemezével. Az iskolában játszódó klipért katt.

 

 

Kim Hyun Joong – Winter Line

Kim Hyun JoongWinter Line” nevet viselő elegáns téli ruhakollekcióba búj a HANGTEN promótálása érdekében. A koncepció szerint két megjelenés a hangsúlyos a piros kabátos összeállítás a klasszikus lezser, ám alkalmi hangulatot tükrözi, míg a narancssárga kabátos outfit egy sokkal férfiasabb megjelenést képvisel. A HANGTEN nyilatkozata szerint az ilyen stílusu kabátok kötelező darabjai egy férfi ruhatárnak, és a promócióval igen jó eredményeket érnek el. A képeket a linkekre kattintva megnézhetitek. (1.)

 

 

Girls Generation – G-STAR RAW Japan

Mint már a korábbiakban is ömlesztett hírként megjelent a Girls Generationt választotta a G-STAR RAW Japan új, tokiói üzletének reklámmodelljeiként. A november 13-án nyíló bolthoz jelentek már meg képek a lányokról, de azóta újabb katalógus fotók láttak napvilágot, illetve videók (1., 2.) a fotózásokról. Az újdonságokat a megfelelő linkekre kattintva eléritek. (1., 2., 3.)

 

 

A-JAX – Hot Game PV + making of

Nem sokkal a koreai debütálás után, az A-JAX berobbant a japán piacra is a “ONE 4 U“ című kislemezzel, amelyet október 31-én a “Hot Game” 2. mini követett a sorban. Jelent meg ugyan rövid előzetes a klipről, de a teljes verzió csupán november 9-én került nyilvánosságra, amely merőben eltér a koreai testvérétől. A klip mellett egy forgatásról készült videó is felkerült a videomegosztó oldalakra, amelyet szintén kilinkelünk nektek! “Hot Game” és a making of.

 

 

CROSS GENE – For This Love

A multinacionális együttes, a CROSS GENE megjelentette mini klippjét a “For This Love” című szám japán verziójához! A részletekről bővebben itt olvashattok!

 

 

 

Big Bang – Alive GALAXY Tour 2012

Mint mindenki számára ismert a YG Entertaintment Big Bang-je éppen a világot járja “Alive GALAXY Tour 2012” című világkörüli turnéjával, amelyről korábban, mint mi is írtuk a srácok készítettek és feltöltöttek felvételeket. Ahogy a helyszínek és a koncertek váltják egymást, úgy az új videók sem maradhatnak el, amelyhez ismét Seungri, egy Samsung Galaxy S III, a youtube hivatalos csatorna és New Jersey csodálatos közönsége adta hozzá a magáét! A fergeteges hangulatot itt ti is megtapasztalhatjátok, igaz csupán felvételről.

 

 

Crucial Star – Flat Shoes rövid klip

A híres rapper Crucial Star november 27-én piacra kerülő ‘Fall‘ albumát promótálva megjelentette “Flat Shoes” rövid klipjét. A szám egyébként már korábban is ismert volt, mint az első ‘Drawing #1: A Dream Spokesman‘ mixtape-je Crucial Starnak, ám most ezt új formában hivatalosan is kiadja a RealCollabo BrotherSu-jának és a vokalista Lovey segítségével. A klipért katt ide.

 

 

THE SEEYA – Be With You dráma verzió

November 14-én, megannyi teaser után jelent meg a THE SEEYA debüt dala “Be With You” dráma verziója a ‘Good to Seeya‘ kislemezről. Az MV két színésze Joo Sang Wook és Lim Jung Eun volt, akiket Chang (‘Death Bell‘) irányított a munka során, mellettük a klipben megjelenik a CO-ED fiait tartalmazó csapat, a SPEED is, illetve a produceri feladatokat Duble Sidekick (Double Sidekick) látta el. A nem kis neveket foglalkoztató csapat munkáját itt megnézhetitek.

 

 

Son Dam Bi – Dripping Tears

Son Dam Bi végre visszatért rajongóihoz a “Dripping Tears” című 6 számot tartalmazó kislemezzel, amelynek promószáma egyban a névadó dal is. A teaser rengeteg érdeklődést váltott ki, de sok idő nem jutott a gondolkodásra, hiszen rá nem sokra meg is jelent a teljes verzió, amelyet ti is megnézhettek a linkre kattintva!

 

 

Nos hát ennyi történt az elmúlt héten. Az észrevételeket, építő kritikákat szívesen vesszük, amennyiben valami kimaradt volna, illetve már nem élő linket találnátok. Jó csemegézést mindenkinek!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB