Főoldal » Hírek, KPop » Infinite – Szóló dömping [Frissítve!]

Infinite – Szóló dömping [Frissítve!]

Az emúlt hónapok során rengeteg hír látott napvilágot a Woolim Entertainment szárnyai alatt működő együttesről, az Infinite-ről. A megjelentek alapján a fiúk feszített tempóban dolgoznak megannyi területen, mint stúdió munkák, felvételek, forgatások és hasonlók.

 

Augusztusban tájékoztatták a publikumot, hogy Woohyun megkezdi színészi karrierjét, és ennek megfelelően debütált is az MBC drámában a ‘The Thousandth Man‘-ben. A karaktere szerint egy kívül vagány, de belül melegszívű fiút alakít, akinek szintén Woohyun a neve és természetes módon ezrek szívét dobogtatja meg már csak a kisugárzásával és kiállásával. Habár nem ez volt az első alkalom hogy Woohyun színészkedésre adta a fejét – szerepelt ‘Gwanghwamun Sonata‘ musicalben 2011-ben -, de mégis ez volt az első drámás képernyőre kerülése, pontosan augusztus 17-én kezdték el  ugározni a bandában is mondhatni hangulatfelelős Woohyun első drámáját.

 

Mindezek mellett szintén augusztusban derült fény egy sub-unit “debütálására”, mi szerint 2013 elején megkezdi promóciós munkáit az Infite-H, vagyis a Hoya-Dongwoo kombó! A korábbiakban is jelent már meg Infinite albumokon közös szám kettejüktől, mint például a “Crying” vagy a “You Look Good“, amelyeket a koncerteken rendszerint elő is adnak. Eddig megannyi pozitív visszajelzés érkezett a közös munka eredményéről, emiatt is döntött a kiadó egy közös album kiadásáról, amelynek a stúdiós munkái már bőven megkezdődtek! Hoya egyébként a tvN nagysikerű ‘Reply 1997‘ drámájában is megmutatta tehetségét, amelynek utolsó részét szeptember 18-án adták le.

 

Ám alig egy hónappal a bejelentés után ismét hallatott magáról az Infinite, hiszen a japán “Jiu” és a koreai “Shut Up Flower Boyband” dráma után L újabb szerepet kapott, a szintén koreai “What Is Mom” című MBC drámában. L olyan nevekhez csatlakozott, mint Na Moon Hee, Park Mi Sun, Kim Sae Ron és sokan mások, amely tökéletes lehetőség a énekes-színész fiúnak képességei fejlesztésére.
A dráma zenei anyagához egyébként az Infinite maga is hozzájárult egy betétdal, a ‘She’s a Fantasy’  című szám formájában. Erről néhány részletet itt olvashattok.
A drámát október 8-a, a “Standby” vége óta sugározzák!

 

A Woolim Entertainment tehát bőségesen ellátja a rajongók Infinite-éhségét, de ha még ez sem lenne elég november elején megannyi érdeklődést fokozó hírfoszlány (1., 2.) után a kiadó bejelentette a leader, Sunggyu debütálását, mint szóló előadó!
Elsőként, november 4-én egy teaser kép jelent meg a tagról, majd sorra követték az audio teaser, majd a teljes szám megjelenése. A kislemez címe előreláthatólag “Another Me” lesz, amelyhez az első megjelent számot, a “Shine”-t már több ezren hallgatták meg világszerte. A cím már sejteti, hogy egy teljesen más Sunggyu-t, egy más – Infinite-től eltérő – stílust kap a közönség, ám a fő cél még mindig megmutatni az előadóban rejlő elkötelezettséget és szenvedélyt a zene iránt, csak most mint független zenész.


Sunggyu munkáját egyébként a “Shine” elkészítésében a Nell Kim Jong Wan-ja segítette, valamint, minden Infinite tag a maga módján – többnyire twitteren, illetve egy látogatás formájában – kifejezte támogatását a leader irányába, amely rengeteg energiát adott Sunggyunak saját elmondása szerint.
Az eddigi információk szerint november 19-én kerül a boltokba a kislemez!

A továbbiakról a cikket frissítjük majd, addig is itt van Sunggyu “Shine”-ja és egy közös fotó (L kivételével), amit Sunggyu tweetelt a látogatást követően!

Sunggyu – Shine:

A napokban az Infinite Sunggyu-ja elárasztotta a médiát előzetesekkel, videókkal, rövid klipekkel, ilyen-olyan verziókkal…stb stb… az érdeklődés és izgatottság rendesen a tetőfokára is hágott, de november 19-ével bezárólag minden zenei anyag és klip hiánytalanul megjelent, hogy a kiéheztetett rajongók étvágyát csillapítsa és ellássa egy jó időre.

Tracklist:

1. Another Me
2. 60 Seconds
3. I Need You
4. Only Tears (Acoustic version)
5. Shine
6. 41 Days

Mit ne mondjak elég hatásosra sikerült a debütálás, a zenei közönség alig várja, hogy Sunggyu berobbantsa a ‘Music Bank‘ színpadát is! Az előzeteseket, a “60 Seconds” mv-ját (amelyben egyébként a főszerepet L (Myungsoo) játssza) mi is összegyűjtöttük nektek, amelyeket lejjebb megtaláltok egy másik promókép kíséretében! Jó szórakozást!

Another Me album előzetes:

60 Seconds piano ver + mv teaser:

60 Seconds mv:

 

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB