Főoldal » Hírek, KPop » Októberi/novemberi újhullám V. – Október utolsó hete/november első hete (október 29. – november 4.)

Októberi/novemberi újhullám V. – Október utolsó hete/november első hete (október 29. – november 4.)

Hosszú, nagy és szégyenletes csúszással, de elhoztam nektek összefoglaló sorozatunk 5. részét. Hál istennek, a koreai zenei ipar gőzerővel dolgozik, a munka sosem áll le, így ez a hét sem szűkölködött új megjelenésekben és debütálásokban.

 

Soul Star – Baby you (feat. Ann J/C-REAL/) kislemez
Ismét visszatér a Soul Star legújabb kislemezével, amelyet a C-REAL bandából ismert Ann J közreműködésével ksézítettek el. A dal a szerelemre való várakozás köré épül és a banda előző havi kiadványának, a Gangnam Station Exit 10-nek a folytatásként jelenik meg. A kislemezbe itt belehallgathattok.

 

 

 

Music and Lyrics 2 – Heo Young Saeng (SS501), Lee Chung Ah és Seo Ji Suk – Rascal Sons OST
A három énekes közös dalt jelentetett meg a Rascal Sons című az MBC csatorna által forgalmazott drámához. A trió a Music and Lyrics 2 című szintén MBC reality keretein belül dolgozott együtt: Lee Chung Ah a dalszöveget írta, Seo Ji Suk a dal komponálásáért volt felelős míg az SS501-ből ismert Heo Young Saeng a hangját adta. Az együttműködésnek pedig a Looking forward to it című nóta lett az eredménye. A dalt itt hallgathatjátok meg.

 

 

Epik High – Up és Don’t hate me – Making of videók
Ahogyan már korábban olvashattátok az oldalon, az Epik High nem is olyan régen dobta piacra legutolsó, 7. nagylemezét, mely mellé több videoklip is készült. A héten pedig a YG Entertainment megjelentette az Up illetve a Don’t hate me MV-k making of vagyis így készült videóit!

 

 
J.ae – Good day MV
A szóló énekes, J.ae új zenei videója is ezen a héten jelent meg. A rövidfilm a Good day című dalhoz készült, ami az előadó 7. kislemezén található, ami szintén ugyan ezt a címet viseli. Az MV-t megnézhetitek itt.

 

 

Noel – Woman (Time for love albumról)
A Noel, akik leginkább balladisztikus nótáikról ismertek, a héten megjelentette a Woman című dalt, amely a következő, 4. albumukat, a Time for love-ot, hivatott beharangozni. A Time for love az első albumuk lesz az elmúlt hat év során. A dalt meghallgathatjátok itt.

 

 

 

Kim Bo Kyung – Lay my down kislemez
Miután nem sokkal korábban megjelent Rockin’ című albuma, az énekes máris új kislemezzel tér vissza. A dal a megszokott romantikus témát jeleníti gyönyörű vokál és a zongora segítségével. A kislemezbe itt belehallgathattok.
 

 

Wax – Tears fall (I miss you OST)
Az I Miss You című drámához készült első dal a Tears Fall címet viseli. A filmsorozat a JYJ-ből ismert Yoochun illetve Yoon Eun Hye színésznő főszereplésével készült. Az énekesnő, Wax pedig gyönyörű hangját kölcsönözte a sorozat első betétdalához, amelyet itt meghallgathattok.

 

 

 

Heenain – You are a jerk MV és orchestra verzió
A Neuron Music-nál tevékenykedő Heenain újabb dallal tér vissza, mely a You’re a jerk címet viseli. Az énekesnő korábban már bizonyította tehetségek többek közt olyan nótákban, mint 1,2,3 vagy éppen a Loving You és ezúttal sem okoz csalódást. Egy újabb, romantikus szerzeménnyel tér vissza. Az Mv-t itt megnézhetitek.

 

 

Song Joong Ki – Really (Nice Guy OST)
A többnyire színészként ismert és elismert Song Joong Ki ezúttal egy balladisztikus nótával készült, amely a Really címet viseli és legújabb drámájának, a Nice Guy-nak egyik betétdalaként szolgál. A dalt itt meghallgathatjátok.

 

 

 


S4 – She is my girl (feat. HyunA)

Az indonéz fiúbanda, az S4 kiadója nem sokkal korábban bejelentette, hogy a fiúk legújabb albumán, amly a Sexy, Sweet, Smart & Sentimental címet viseli, a 4minuteből is ismert és nem is régen szólóénekesnőként visszatért HyunA is közreműködik majd. A fiúk dala, a She is my girl felkerült különböző koreai letöltős oldalakra promóciós célokból. Az Mv-t megnézhetitek itt.

 

 

E2RE – Deep Night Sad Song
Újabb négytagú lánybanda debütált a héten. Az E2RE, vagyis E-Two-R-E, neve egy francia szóból ered és a lányok céljait vetíti előre, mi szerint szeretnének ők lenni a következő ragyogó csillagok a koreai zenei ipar egén. Hogy ez sikerül-e nekik vagy sem, az majd kiderül, minden esetre a héten piacra került a Deep Night Sad Song című dal illetve annak MVje, amely a Break Out In November című kislemez beharangozójaként jelent meg. A debüt-dalukat itt meghallgathatjátok.

 

 

Primary – ? MV és Primary and The messengers album
A producer Primary megjelentette a héten a 23 előadóval közösen elkészített Primary and the messengers című albumát. A közreműködők között olyan nevek bukkannak fel, mint Dynamic Duo, Bumkey, Simon D, Jay Park vagy éppen az MBLAQ-ből is ismert G.O. A Poison című dalhoz már korábban megjelent videó után, a héten kikerült a ? vagyis a Quetion Mark videója. Az MV-t megnézhetitek itt.

 

 


Tahiti – Hasta Luego MV

A DS Entertainment
kiadó alatt debütáló és működő lánybanda, a Tahiti, újabb videoklippel tért vissza a héten, amely a Hasta Luego címet viseli. A spanyolos hangzású cím egy kifejezetten fülbemászó dallamú slágert ígér. A videót itt találjátok.

 

 

 

Geeks & Soyu(Sistar) – Oficially missing you MV
A Geeks duo és a Sistar énekesnője, Soyu összefogtak és kiadták a Geeks debüt-dalát újra, amely Tamia azonos című dalán alapult. Az MV-t itt megnézhetitek.

 

 

 

NS Yoon-G – If you love me (feat. Jay Park)
Az énekesnő NS Yoon-G illetve a rapper Jay Park megjelentette első közös produkcióját, amely az If you love me címet viseli. Az énekesnő korábban már a twitterén beszámolt a tervezett produkcióról, amellyel kapcsolatban fotók láttak napvilágot, majd a videó teasere és végül a teljes MV is. A duettet itt megtaláljátok.

 

 

 

Lee Ki Chan – 1AM MV
A héten Lee Ki Chan is piacra dobta azt a projektet, amelyen az elmúlt fél évben dolgozott. A kislemez az énekes első önálló korongja az elmúlt időszakból. A címadó dal, az 1AM pedig azoknak szól, akik nem olyan régen mentek keresztül egy szakításon, tehát a nóta egy újabb szerelmes dal. Ezen kívül még két szám található a lemezen, amelyek a With U illetve a Please címet viselik. Avideót itt megnézjetitek.

 

 

Ailee – Evening sky MV (Now is good movie)
Ailee, aki a Heaven című dallal bebiztosította helyét a koreai zenei piacon illetve a Dream High 2-ben nyújtott alakítása révén a filmiparban is megvetette a lábát, most újabb filmhez készített betétdalt. A szám az Evening Sky címet viseli és a Now is good című Dakota Fanning nevével fémjelzett filmhez készült. A dalhoz készült videót itt megnézhetitek.

 

 

miss A – I don’t need a man MV kínai verziója
Az oldalon már korábban olvashattatok a miss A visszatéréséről, a héten a lányok viszont piacra dobták az I don’t need a man című dal kínai verzióját. Ha többet szeretnétek tudni, olvassátok el a cikket itt és nézzétek meg az új videót is..

 

 
Position – How painful it could be MV (Five Fingers OST)
A gyönyörű balladáiról ismert Position 3 éves kihagyás után ismét betétdalt jelentetett, ezúttal az SBS által fémjelzett Five Fingers című drámához. A dal a How painful it could be címet viseli és hasonlóan a City Hall drámában felcsendülő I love you című nótához egy újabb ballada. A videót megnézhetitek itt.

 

 

 

Taru – Spark Spark MV (Rascal Sons OST)
A Plus Entertainment neve alatt tevékenykedő Taru legújabb dala, a Spark Spark a Rascal Sons című drámához készült. A nóta egy kellemes, tempósabb dal, amelyet a legújabb szerzőpáros Charles és Jennifer nevével fémjeleznek. Taru videóját megnézhetitek itt.

 

 

 

P.O.P! Con – Nol Ja Go MV
A P.O.P!Con lánybanda debütáló kislemezének címadó dalához, a Nol Ja Go, vagyis Let’s play című nótához készült videoklip a héten jelent meg. A JS Entertainment keze alatt tevékenykedő lánybanda dalát Louis és Master J írta és a szerzeményt tökéletesen reprezentálja a különbséget a szexi és a cuki koncepció között, amely mostanában nagyon jellemző a lánybandákra. A dalt itt meghallgathatjátok.

 

 

Jang Hye Jin & Kim Jae Hee – Return to memories kislemez
Kim Jae Hee nagyjából 20 év kihagyás után tér vissza a zenei piacra. A rajongók többnyire a The more I love you című dallal társítják a nevét, amely a Boohwal rockbanda 3. albumán hangzott fel. Most pedig Jang Hye Jin oldalán tér vissza a Return to memories kislemezzel. A duó kislemezébe itt hallgathattok bele.

 

 

Brick – Blue You MV
A vadonatúj. háromtagú banda, a Brick megjelentette első, debüt-daluk videoklipjét. A banda tagjait olyanok alkotják, mint a Voice of Korea-ból ismert vokalista, Huh Gyu, Kang Hyun Min énekes-dalszerző és producer valamint Lee Yoon Man, aki a dobok mögött bizonyít. Legelső albumuk, a The 1st album 4 dalt tartalmaz: Fix the day, Runner’s high, Move és a címadó nóta, a Blue You. Az együttes videóját itt megnézhetitek.

 

 

24K – Secret Love MV
A debüt albuma és videója, amely a Hurry up címet viselte, nagy siker volt Koreában. A héten pedig megjelentették következő kislemezük, a Secret Love címadó dalának videóját is. Az együttes egyébként a 2K és a 4K egyesítésével jött létre, ami 2 rappert és négy vokalistát foglal magában, amiből végül megszületett a 24K, vagy is a Two Four K banda. A Secret Love videóját itt nézhetitek meg.

 

 

Ailee – Love note MV (Full House 2)
Ailee, akivel ebben az összefoglalóban már találkozhattatok, kifejezetten aktív volt ezen a héten és nem csak egy filmhez, de egy drámához is jelentetett meg betétdalt. A Love Note a jelenleg is futó Full House 2. szériájához készült. Az énekesnő dalát meghallgathatjátok itt.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB