Főoldal » Hírek, JPop » LDH 2017: számtalan új kiadvány, HiGH&LOW folytatás és nemzetközi turné!

LDH 2017: számtalan új kiadvány, HiGH&LOW folytatás és nemzetközi turné!

Miután az LDH ügynökség számára a tavalyi év nagy része a HiGH&LOW körül forgott, most napvilágot láttak az idei tervek és rengeteg érdekes infó derült ki a cég bejelentéséből, szóval menjünk végig szépen sorban a minket érintő dolgokon:

A tavalyi év sorozatai, mangái és a két mozifilm után idén is folytatódik a HiGH&LOW és habár most már nem kap olyan központi szerepet, mint 2016-ban az induláskor, de annyi biztos, hogy kapunk két új mozifilmet, az egyiket augusztus, a másikat pedig majd november környékén (és reméljük ezekhez is olyan bivalyerős lesz a zene, mint amiket a tavalyi, év-lemeze kategóriás dupla CD-n kaptunk).

A Generations világturnéra indul! További infó egyelőre nincs, reméljük hamarosan kiderülnek a részletek, nomeg reméljük, hogy tényleges világturné lesz, azaz lesz (legalább) egy állomás Európában is.

A The Rampage közelgő debütáló kislemezéről (Lightning – 2017.01.25) már írtunk, most viszont az is kiderült, hogy a folytatás egy újabb single képében tavasszal fut majd be. Bővebb infó erről is majd később.

A tavalyi kislemezek után az EXILE The Second 2017-et is egy kislemezzel kezdi (Super Fly – 2016.02.22), utána nem sokkal, március elsején viszont érkezik a lemez is, ami a Born To Be Wild címet kapta.

A J Soul Brothers szintén kislemezzel kezd, ez március 8-án jelenik meg és Happy lesz a címe, utána pedig egy Best Of album érkezik majd valamikor tavasszal.

Az E-Girls január 18-án esedékes nagylemezéről szintén írtunk már, azóta a hír óta viszont befutott még pár infó, így hamarosan visszatérünk majd külön is a témára.

Az E-Girls-t alkotó csapatok egyike, a Flower január 11-én tér vissza egy új kislemezzel, ami a Monochrome / colorful címet kapta, vagyis két kiemelt, videóval megtámogatott dal is került rá.

A tavaly nagyon izgalmas dolgokat összehozó másik E-Girls lánycsapat, a Happiness hamarosan úgyszintén új anyaggal jelentkezik, ugyanis február 8-án jön majd a Rewind címen futó friss kislemez és nagyon reméljük, hogy ez is viszi tovább az utóbbi időben rájuk jellemző bulizós, modern hangzást.

A SudannaYuzuYully* trió, azaz Suda Anna és Yurino a Happiness-ből és Takebe Yuzuna az E-Girls-ből március elején debütál, a hírek szerint hip-hop / dance pop stílusban az Oh Boy című kislemezzel. (*A nevük nem túl kreatív módon a tagok nevéből lett összeollózva… de akkor lehetett volna már inkább SYY mondjuk, az kevésbé hangzik esetlenül.)

A Red Diamond Dogs az EXILE énekes Atushi mellékprojektje, amit a Flood Of Circle indie-rockcsapat gitárosával indított és a júliusi szólókislemezén bukkantak fel először érdekes, rock, blues és soul elemeket is ötvöző dalaikkal. Most azonban végre külön kislemezt kapnak, ami február 15-én kerül majd a boltokba és Stand By Me – lesz a címe.

A megszokott LDH irányvonaltól eléggé elütő Dance Earth Party nevű csapatról eddig még nem írtunk, február elsején azonban érkezik az első nagylemezük, az I, szóval majd annak a kapcsán végre kitérünk rájuk is.

A Generations a fentebb említett turnén kívül még egy új albumot is kiad, de erről egyelőre annyi infó van csak, hogy nyáron lesz a megjelenés.

Röviden összefoglalva ennyi, a bejelentésben még volt egy csomó minket nem igazán érintő dolog is (japán turnék, LDH főzőiskola (!), tánccsoportok, stb), de annyi mindenesetre kiderült a fentiekből, hogy már az első bő negyed évben is rengeteg izgalmas megjelenés várható az LDH házatájáról!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB