Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » girugamesh – május végén ismét Budapesten! [Frissítve, videóval!]

girugamesh – május végén ismét Budapesten! [Frissítve, videóval!]

girugamesh2014Három év után ismét európai turnéra indul a girugamesh, és ezúttal is útba ejtik kis hazánkat: a banda május 28-án fog fellépni Budapesten, a Club 202-ben! Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett egyik oldalról sem (pár napja a német lemezkiadójuk, a Gan-Shin lebegtetett be későbbre egy titokzatos, a zenekarral kapcsolatos hírt), de kis hiba csúszott a rendszerbe és a lengyel helyi szervező oldalának köszönhetően idejekorán kiszivárgott a hír, a teljes turnéprogrammal együtt, ami aztán persze futótűzként terjedt tova online. A turné címe nemes egyszerűséggel 2014 EUROPE TOUR MONSTER, így biztosra vehetjük, hogy a legújabb albumról jó néhány nóta fel fog csendülni a koncerten. A teljes turnéprogramot flyer formájában lejjebb olvashatjátok, érdekességképpen pedig itt egy interjú, ami a múltkori magyar konci előtt készült. A jegyinfóról értesítünk Titeket, amint lehet!

FRISSÍTÉS: A Concerto oldalán most már lehet jegyet venni a koncertre, ára 6900 Ft. Egyébként egy spéci akció is van náluk: ha valaki az An Cafe és a girugamesh koncertre egyszerre rendelne jegyet, az a legalsó, “J-rock csomag” opcióval olcsóbban megteheti (13800 helyett 12000 Ft végösszeggel).
A koncert facebook eseménye.

FRISSÍTÉS: A koncertre VIP upgrade is kapható április 14-től, rendkívül limitált számban! A VIP kiegészítés ára 69 Euro (plusz elővételi költség), és EZEN, illetve EZEN a linken lehet majd hétfőtől lefoglalni. Fontos: a VIP upgrade nem koncertjegy, így érvényes koncertjegyet is kell váltani mellé, értelemszerűen. A VIP-sok az alábbiakban részesülnek majd: találkozás a zenekarral, nyakba akasztható laminált VIP kártya, exkluzív zenekaros gitárpengető, dedikált best-of album, korai bejutás a koncerthelyszínre, fotózási lehetőség.

FRISSÍTÉS: Itt a srácok üzenete az európai rajongóknak.

girugamesh monster europe tour

1 komment

  1. avatar Péter says:

    Az album megjelenése után már azon gondolkodtam vajon lesz e új turné…talán jönnek megint
    és tényleg jönnek :)

    Végre Nekem való zene :o

    Köszi az infót!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB