Főoldal » Hírek, KPop » EXO – Napokon belül megjelenik az új mini album ~ [FRISSÍTVE videókkal!]

EXO – Napokon belül megjelenik az új mini album ~ [FRISSÍTVE videókkal!]

exo-overdose

Korábban már olvashattatok az EXO visszatérő mini albumáról, amely az Overdose címet viseli. Akkoriban még április 21-ét jelölte meg az SM Entertainment, mint hivatalos megjelenési dátumot. Ez azonban megcsúszott, teljesen érthetően, kegyeleti okokból. A Sewol katasztrófája elemeiben rázta meg egész Korea lakosságát és ezzel együtt a teljes szórakoztató ipar is mély hallgatásba merült: megjelenések csúsztak el, rengeteg reality, variety, zenei műsor illetve film sorozat került le a képernyőkről.

Most azonban úgy tűnik, szépen lassan helyre áll a rend és ennek egyik bizonyítéka, hogy SM hivatalosan is bejelentette: május 7-én megjelenik a csapat várva várt új korongja. A kiadó elárulta azt is, hogy a fiúk keményen dolgoznak majd, hogy bebizonyítsák, egységben az erő és ezzel is erőt adjanak és támogatásukról biztosítsák a kompkatasztrófában érintett családokat.

Tracklist:exo-overdose-mini-album-covers
EXO-K – Overdose
01. 중독 (Overdose)
02. 월광 (Moonlight)
03. Thunder
04. Run
05. Love Love Love
06. 중독 (Overdose) (EXO ver.)

EXO-M – Overdose
01.上瘾 (Overdose)
02.月光 (Moonlight)
03.Thunder (雷电)
04.Run (奔跑)
05.Love Love Love (梦中梦)
06.上瘾 (Overdose) (EXO ver.)

 

[Frissítés – 2014. 05. 06.]
Végre megjelentek az Overdose MV-k is az SM Entertainment hivatalos csatornáján. Ezen kívül az interneten máris elérhetőek a mini albumok is, koreai és kínai nyelven egyaránt.

EXO-K – Overdose MV ~

EXO-M – Overdose MV ~

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB