Főoldal » Hírek, KPop » EXO – Overdose ~ [FRISSÍTVE!]

EXO – Overdose ~ [FRISSÍTVE!]

540173

Mint arról már korábban is olvashattatok, hamarosan új mini albummal tér vissza az EXO. Kiadójuk, az SM Entertainment már meg is jelentette a srácok egyéni teaser fotóit, eddig azonban csak annyit lehetett tudni, hogy április 15-én egy comeback showcase keretein belül térnek majd vissza. Mostanra azonban az is kiderült, hogy az új mini album úgy nevezett title track-je az Overdose címet viseli. Az új dal a The Underdogs és a dalszerző Kenzie közös munkája.

Ezen kívül a napokban az SM bejelentette: az EXO első önálló koncertjét május 24-25-én adja majd a Seoul Olympic Gymnastic Gymnasium falai között.

[Frissítés – 2014. 04. 11.]

Overdose MV teaser #koreai ~

Overdose MV teaser #kínai ~

[Frissítés – 2014. 04. 15.]

Már nem kell sokáig várakozni az EXO rajongóinak. Kiderült ugyanis, hogy a fiúk második mini albuma április 21-én jelenik majd meg mind koreai, mind kínai verzióban. Az interneten már előrendelhető mind a két korong. Ezen kívül még a mai nap folyamán, koreai idő szerint este nyolc órakor, megjelenik a csapat visszatérő, Overdose című MVje is, szintén két nyelven. Mind emellett ma már ismert a tracklist is, amely összesen öt számot (Overdose, Moonlight, Thunder, Run és Love Love Love) tartalmaz majd.

EXO-K – Overdose mini album előzetes ~

EXO-M – Overdose mini album előzetes ~

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB