Főoldal » Hip-hop + Reggae, Hírek, Japán, Jazz, Funk, Soul & Ska » A Jazzy Sport kiadó színe-java Bécsben… most csütörtökön!

A Jazzy Sport kiadó színe-java Bécsben… most csütörtökön!

Az egyik legjobb, legfontosabb japán hip-hop kiadóként számontartott (de valójában inkább a hip-hop, jazz és funk különböző arányú keverékében utazó előadókat egybegyűjtő) Jazzy Sport legjobbjai a héten, csütörtökön Bécsbe látogatnak! (Igen, kissé utolsó pillanatban futott be a hír.) Az este hivatalos fő fellépője az amerikai The Stepkids lesz, de mellettük és egy hazai DJ mellett a Jazzy Sport négy fellépővel is képviselteti magát! Az estét DJ Wassupski és a kiadóvezér Masaya Fantasista közös DJ szettje nyitja, őket követi az élőben elképesztő adrenalinbombaként működő funk-disco trió, a Cro-Magnon fellépése, az amerikai csapat és a bulit záró osztrák Luis Forever közt pedig a jazzes hip-hop zenékben nemzetközi szinten is a legnagyobbak közé sorolt DJ Mitsu The Beats nyom le másfél órát.
Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a társulat ellátogat osztrák szomszédainkhoz, az ottani The Loud Minority kollektíva meghívására, sőt, a 2007-es fellépésről még itt, az oldalon is volt beszámoló annak idején. A helyszín a Westbahnhof közeli metrós árkádsoron található Fania Live lesz, de alább megtaláljátok a pontosabb címet, a line-up, a flyer és egy kis kedvcsináló videó kiséretében.

Fania Live (Gürtellinie U-Bahnbogen 22+23 (U6 Thaliastrasse), Vienna)

20:00 – 23:00: Dj Masaya Fantasista & Dj Wassupski
23:00 – 00:00: Cro Magnon (Jazzy Sport/Japan) live
00:00 – 01:00: The Stepkids (Stones Throw/L.A.) live
01:00 – 02:30: Dj Mitsu The Beats (Jazzy Sport)
02:30 – 04:00: Luis Forever (TLM)

facebook event

Belépő: 15 EUR (elővét: 12 EUR)

jazzysport_vie2013_cro jazzysport_vie2013_mitsu

Cro-Magnon Live

jazzysport_vie2013

 

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB