Főoldal » Hírek, KPop » 3Peace☆Lovers – Love revolution ~

3Peace☆Lovers – Love revolution ~

Az ázsiai zenei világ újabb különleges triót termelt ki magából. A fiúk különböző irányzatokat képviselnek, a bandát pedig három teljesen különböző egyéniség alkotja: a koreai popzene világát a ZE:A-ból ismert Minwoo képviseli, míg a japán világot Sasaki Yoshihide, aki főleg színészként remekelt olyan musicalekben és filmekben, mint a Prince of Tennis vagy éppen a Melody for you, illetve Nikaido Hayato, akinek a neve nem ismeretlen a visual kei stílust követők számára, hiszen a rajongók őt, mint a MASQUERADE énekeseként ismerik, illetve az α【:alpha】nevű együttesből.

Először májusban cikkeztek egy esetleges japán pop formációról. Akkoriban még csak a promóciós munkák kezdődtek meg és a Star Empire kiadó, Minwoo kiadója akkoriban azt nyilatkozta, hogy eredetileg sem gondoltak másra, mint Minwoo-ra, aki számára testhez álló feladatnak bizonyult a közreműködés egy hasonló projektben. Nem sokkal később meg is jelent az első teaser, amely bemutatta a három fiút (és amit itt nézhettek meg).

3 hónappal később aztán megjelent első videoklipjük is, amely a legelső kislemezükhöz, a Virtual Lovehoz készült. Először csak egy teaser jelent meg, amely sejtetően bemutatta mind a stílust, amit a srácok képviselnek majd, mind pedig a kisebb fajta kinézetváltást. Nem sokkal később aztán a PV is napvilágot látott.

 

A kezdeti sikerek után most újabb kislemezzel készülnek. A korong ezúttal a Love Evolution címet kapta és a tervek szerint november 6-án jelenik majd 3, A, B és C verzióban. Mindegy tartalmazni fogja a THE KIDDIE által írt The New World of the World című dalt. Mindegyik verzión más és más érdekességek lesznek megtalálhatók.

<A-verzió>
CD:
01. Love Evolution
02. The New World of The World (THE KIDDIE)
03. Fire◎Flower (ver.01) (Nico Nico Douga)
04. Love Evolution (Instrumental)
DVD:
01. Love Evolution MV
02. Making Footage A

<B-verzió>
CD:
01. Love Evolution
02. The New World of The World (THE KIDDIE)
03. Fire◎Flower (ver.02) (Nico Nico Douga)
04. Love Evolution (feat. Michan (√5))
DVD:
01. Love Evolution MV
02. Making Footage B

<C-verzió>
CD:
01. Love Evolution
02. The New World of The World (THE KIDDIE)
03. Daily Daily (ZE:A)
04. Love Evolution (Instrumental)
DVD:
01. Love Evolution MV
02. Making Footage C

Addig azonban, amíg a teljes kislemez meg nem jelenik, a banda kiadta a Love Revolution című dalhoz készült MV teaserét, amely sejteti a rajongóknak, hogy mire is számíthatnak a fiúktól.

A elkövetkezendő napokban még jelennek majd meg friss infók, úgy hogy, amint lehet, értesítelek benneteket.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB