Főoldal » Hírek, KPop » Double A (AA) – Ageha Dance ~ [Frissítve!]

Double A (AA) – Ageha Dance ~ [Frissítve!]

A Double A egy megosztó koreai fiúbanda, akik 2011-ben debütáltak és azóta csak egyetlen kislemezt adtak Double A címmel. Az 5 fiú, Woosang, Aoora, Joowon, Kimchi és Hoik már akkor is megosztották a rajongókat. A debütjük nagyon erősre sikerült, több fellépést is maguk mögött tudhattak Because I’m crazy című dalukkal, de utána úgy tűnt a banda tétlenkedett.

Viszont idén júliusban megjelentek az első hírek egy esetleges visszatérésről. Akkoriban még nem volt biztos a dátum, de most már egyre közelebb és közelebb a srácok új megjelenésének időpontja.

Folyamatosan érkeztek és érkeznek az hírek a bandáról, de a legbiztosabb mégis az, hogy október 8-ai dátummal megjelent az első hivatalos teaserük és ekkor vette kezdetét az a kampány, amihez hasonlót eddig csak az EXO esetében tapasztalhattak a rajongók, vagyis, hogy az együttes kiadója a tervek szerint a comeback előtt összesen 20 különböző teasert jelentet majd meg. Ez a marketingstratégia, amely végletekig elnyújtja a várakozást a már említett EXO esetében eléggé sikeresnek bizonyult. Hogy ez a Double A esetében is meghozza-e a kívánt hatást, az pedig hamarosan úgyis kiderül.

Az eddig megjelent teaserek: Joowon(teaser 1), Bonus audio teaser (teaser 2), Aoora (teaser 3), Woosang (teaser 4), Hoik (teaser 5), Bonus audio teaser, Aoora (teaser 6), Woosang (teaser 7), Kimchi (teaser 8), Joowon (teaser 9), Hoik (teaser 10), Woosang (teaser 11) és az eddigi legutolsó, Aoora(teaser 12).
 

Ahogyan jelennek meg az újabb és újabb teaserek és képek, mindenképpen folyamatosan tájékoztatni foglak benneteket, addig is nézzétek meg a banda Ageha Dance című comeback videoklipjét.

 

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB