Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Zenei programok és SoundOfJapan pult a Tavaszi Mondoconon!

Zenei programok és SoundOfJapan pult a Tavaszi Mondoconon!

A hétvégén már itt is az első idei Mondocon, ahol a főattrakció a japán Plasticzooms koncertje lesz (bővebb infó erről itt, interjú a zenekarral pedig errefele), de természetesen lesznek még más zenéhez kapcsolódó programok is, szóval nézzük sorban:

SoundOfJapan pult
KPop, JRock, JPop! Kitűzők, poszterek, CDk, KPop maszkok, JRock gitárpengetők + magazinok és the GazettE fotóalbumok! A régebbről ismert kínálat mellett számtalan újdonság is debütál a mostani conon, lesznek például új BTS, Big Bang poszterek és Gazette gitárpengetők is… nomeg természetesen a webshopunk teljes kínálata! + Lesznek nálunk TsuShiMaMiRe koncertjegyek is!

Fontos!! Most tavasszal más rendezvény miatt nem a Fogadó épületében lesznek a pultok, hanem a nagy D csarnokban, szóval alább találtok egy kis térképet arról, hogy merre is kell majd minket keresni.

A pult nyitva: szombat 10:00-kb. 18:00 / vasárnap: 10:00-16:30

Japán és koreai zenei videók
Vasárnap 17:00 és 19:00 közt a K Épület karaoke termében két órányi válogatás az elmúlt pár hónap legjobb japán és koreai zenei videóiból!

+ emellett újra lesz Home Made Asia koncert is, ezúttal vasárnap, a K nagytermében 13:00 és 13:30 közt, nomeg a már emlegetett Plasticzooms koncert, ami szombaton 20:00 körül kezdődik, szintén a K nagyteremben és ami után várhatólag lesz egy rövid meet & greet is a tagokkal!

Nomeg, ha ennyi nem lenne elég… akkor megjelent a Mondo magazin új száma is, amit szintén lehet majd ott kapni és amiben zenei fronton az aktuális kínálat:
Radwimps, TsuShiMaMiRe és Let It Die soundtrack cikk + B.A.P poszter!!

A rendezvényről további infó a mondocon.hu-n

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB