Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » the Gazette: UGLY – új kislemez novemberben [Frissítve!]

the Gazette: UGLY – új kislemez novemberben [Frissítve!]

gazette_ugly03

GazettE-ék háza táján lassan kipörög a fordulatszámmérő: most jelent meg az új album, de a Dark Age project nem állt még le! A grandiózus project következő állomása egy vadonatúj kislemez lesz, amelyre már nem is kell olyan sokat várni: az UGLY c. kiadvány november 18-án kerül majd a japán boltok polcaira. A single-ről annyit már lehet tudni, hogy a címadó dalon kívül két további nóta kerül fel rá, DEPRAVITY és GODDESS címmel, illetve lesz hozzá új videoklip is természetesen (ha lehet hinni a szóbeszédnek, elég durva/ütős látványvilágra számíthatunk). Kíváncsian várjuk!

Frissítve (okt 23): A durva / ütős látványvilág tényleg meglesz: befutott a kislemezhez készült videoelőzetes és viszik benne következetsen tovább a DOGMA albumnál megszokott nagyon súlyos és nyomasztó hangulatot. A videó alább + új profilkép (fent), borító és tracklista!

gazette_ugly01 gazette_ugly02

gazette_ugly04UGLY
2015.11.18
* Regular Edition
01.UGLY
02.DEPRAVITY
03.GODDESS

* Limited Edition
01.UGLY
02.DEPRAVITY

DVD
01.UGLY PV
02.UGLY PV – Making Of

Frissítve (nov 15): Ma megjelent a kislemez, ezzel együtt a DVD is, ami persze hivatalos csatornára nem került fel, itt azonban (egyelőre) meg lehet nézni. Plusz pár napja kijött egy másik kedvcsináló is számrészletekkel.
Még frissebb frissítés: No, közben felpakolta valami jótét lélek a PV-t youtube-ra is, szóval az is alább!

Ugly Audio Previews

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB