Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » the GazettE: Falling és Ninth, azaz új klip és infók az új albumról!

the GazettE: Falling és Ninth, azaz új klip és infók az új albumról!

Ahogy megírtuk mi is, a the GazettE már tavaly augusztusban bejelentette, hogy idén tavasszal új albumot adnak ki, de ennél többet nem lehetett tudni… egészen máig, ugyanis végre elkezdtek csordogálni az infók és befutott egy új klip is a zenekartól!

A lemezről egyelőre annyi derült ki, hogy ahogy sejthető volt Ninth lesz a címe, a tavaszi megjelenés átcsúszott nyár elejére, június 13-ra, 12 dal lesz rajta és a sima CD-s változat mellé lesz még három másik verzió: CD+1 DVD / CD+2 DVD / CD+1 Blu-ray. Ezekről további infó a cikk végén. Nomeg az is meg lett erősítve újra, hogy lesz ebből is európai kiadás, amit majd persze tőlünk is meg lehet rendelni.

Az új videót, ami a Falling című dalhoz készült a zenekar a weboldalára töltötte fel, ami nem feltétlen volt egy túl jó döntés, mivel az óriási érdeklődés miatt az oldal kb. azonnal összeomlott és azóta is csak időlegesen tér magához. Viszont valakinek sikerült a videót letöltenie és felrakta youtube-ra is,  szóval ez a verzió egyelőre még elérhető és megtaláljátok alább is. A dal maga egyébként a brutálsúlyos Dogma után visszatérésnek tűnik a the GazettE korábbi zenéihez, szóval ezek után különösen érdekes lesz, hogy maga az album milyen hangzást képvisel majd.

Frissítve: Időközben felkerült a hivatalos youtube csatornéra a videó, azaz most már ezt láthatjátok alább:

Ninth
2018.06.13
ver.1: CD
ver.2: CD + DVD (Falling MV & Making Of)
ver.3 (Limited Edition Box B): CD + DVD (Falling MV & Making Of) + DVD (full concert video)
ver.4 (Limited Edition Box A): CD + Blu-ray (Falling MV & Making Of + full concert video)

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB