Főoldal » Hírek, Japán, JRock / Visual kei, Rock » MIYAVI – új album nyár végén! [Frissítve, videóval!]

MIYAVI – új album nyár végén! [Frissítve, videóval!]

miyavi 2016 album promoMIYAVI májusban még digitális kislemezzel jelentkezett, a dögös új dalok pedig természetesen egy album előfutárai voltak: a Fire Bird c. nagylemez a nyár lezárásaként, augusztus 31-én fog megjelenni.

Az anyagból két fő változat készül: limitált CD+DVD (bónusz dallal és extra booklettel) és regular CD. Emellett, ha minden igaz, analóg hanghordozón is kiadják majd az albumot, de hogy pontosan milyen formában (vinyl? kazetta?), arról még nem nyilatkoztak bővebben – bár ez ilyenkor általában vinyl lemezt szokott jelenteni.

Annyi bizonyos, hogy a Fire Bird tíz dalt rejt magában (plusz a limitált verzión egy bónusz tételt ugye), köztük a már megjelent Afraid To Be Cool és Raise Me Up c. nótákat, szóval ezek alapján már lassan kezd körvonalazódni, hogy milyen hangzásra számíthatunk. A tematikát egyébként MIYAVI úgy írta le, mint “új ritmus, új jövő” (“new beat, new future”). Amint kiderülnek a további részletek, frissítjük ezt a bejegyzést!

Frissítve (júli 1): Befutottak az albummal kapcsolatos részletek, szóval: tizenegy dal, a DVD-n lesz egy stúdiós koncertfelvétel is, valamint, követve az aktuális trendeket, ezúttal lesz vinyl kiadás is a szokásos CD és CD+DVD változatok mellé!

miyavi fire bird cover01. Another World
02. Fire Bird
03. Dim It
04. Raise Me Up
05. You Know It’s Love
06. Afraid To Be Cool
07. She Don’t Know How To Dance
08. Steal The Sun
09. Long Nights
10. Hallelujah
11. Cocoon [limited bonus]
12. Epic Swing [digital bonus]

DVD:
RAISE ME UP (teaser video)
AFRAID TO BE COOL ( short vr)
Introduction to “NEW BEAT, NEW FUTURE” STUDIO LIVE:
– Cocoon
– Another World
– Raise Me Up
– Fire Bird
– Steal The Sun

FRISSÍTÉS: Már a borítókat is láthatjátok, illetve belefülelhettek az egyik új dalba!

FRISSÍTÉS: Most már belenézhettek a címadó dal klipjébe is.

FRISSÍTÉS (aug 17): Újabb előzetes, ezúttal az Another World című dalhoz! Ugyanazzal a háttérrel, mint legutóbb, az akkorihoz hasonlóan hangulatos fényekkel, csak most kék színvilággal. Maga a dal pedig eléggé gitárzajosnak tűnik ennyi alapján, ami egy erős váltás az előző album laza zenei, bulizós vonala után:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB