Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Miyavi: Holy Nights – új album áprilisban! [Frissítve!]

Miyavi: Holy Nights – új album áprilisban! [Frissítve!]

Míg (a Samurai Session kollab-projekteket nem számítva) az előző két album, a Fire Bird és a No Sleep Till Tokyo közt három év telt el, most, mindössze háromnegyed évvel az utóbbi után már érkezik is a friss anyag! Miyavi (aki egyébként az év végén egy némileg meglepő húzással leszerződött az LDH ügynökséghez) a napokban jelentette be, hogy tavasszal jön az új albuma és azóta is csepegteti az újabb infókat… igaz, egyelőre még ezekkel együtt sem derült ki túl sok minden. Amit jelenleg tudunk: a megjelenés április 22-re lett belőve, a cím Holy Nights lesz, a lemez pedig olyan témák körül forog, melyek egy részéről a legutóbbi budapesti koncerten is sokat beszélt: menekültválság, ennek egyik okozója, a klímaváltozás, a fejlett országok és a válságok, éhínség és szegénység súlytotta területek közti drasztikus különbség, valamint az, hogy mindebben milyen szerepe lehet a zenének. Pár új promófotó is érkezett, a tracklista és borítók viszont majd később várhatóak, szóval frissítünk, amint befut bármi további infó!

Frissítés (márc 26): Egy hónap van a megjelensig, de már jönnek az új albumhoz tartozó tartalmak… többek közt egy tegnap befutott egy szöveges videó is a Bang! című dalhoz! De vannak már borítók is, plusz megérkezett a tracklista is. Utóbbiból egyébként egyrészt kiderül, hogy 12 dal lesz az anyagon, másrészt pedig az is, hogy két fajta DVD-s változat lesz, amiből nekünk a 2-es verzió az érdekesebb. Ugyanis míg az 1-esen egy tokiói koncert felvétele lesz, addig a másikon a Budapestet is érintő (beszámolónk és fotógalériánk itt található) tavalyi világkörüli turnéról lesz egy dokumentumfilm.

Holy Nights
2020.04.22
01.Holy Nights (Intro)
02.Need for Speed
03.Holy Nights
04.Bang!
05.Heaven is A Place On Earth
06.Danger Danger
07.TOKIO
08.Tomaranai ha-ha
09.Perfect Storm feat. Amber Liu
10.Live To Dream feat. FAIS
11.Hands To Hold
12.DAY 1 (Reborn)

Limited DVD 1
01.”NO SLEEP TILL TOKYO” World Tour 2019 JAPAN at Zepp DiverCity / 2019.12.18

Limited DVD 1
01.”NO SLEEP TILL TOKYO” World Tour 2019 Documentary

Frissítés (április 17): Ahogy közeledik az album megjelenése, úgy érkeznek az újabb szöveges videók, múlt héten a Need For Speed, tegnapelőtt pedig a címadó Holy Nights kapott saját klipet:

Frissítés (ápr 22): Ma jelent meg az album és vele együtt befutott egy új klip is, ahhoz a Bang! című dalhoz, amihez korábban már volt egy lyrics videó is:

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB