Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Merry: EU turné 2016-ban! [ELMARAD!!]

Merry: EU turné 2016-ban! [ELMARAD!!]

Ma délután érkezett a bejelentés, miszerint sok-sok év után újra Európába látogat a visual kei színtér egyik legkülönlegesebb csapata, a Merry! A turnéról sokat még nem lehet tudni, csak annyit, hogy jövő év elején lesz és a francia B7Klan szervezi, de elvileg hamarosan érkeznek a részletesebb infók is. Addig is hangolódásnak alább megtaláljátok a csapat legutóbbi kislemezéhez (melyről mi is írtunk itt) tartozó PV-t.

Frissítés (nov 12): Ma végre bejelentették a turnédátumokat is és mint kiderült összesen hét állomás lesz (azaz ez most egy jóval komolyabb kiruccanás lesz, mint a csapat régebbi, két fellépéses EU túrája), melyek közül számunkra a müncheni dátum a legkönnyebben becélozható.

2016.02.27: Milano, Italy @ Elyon
2016.02.28: Paris, France @ la Boule Noire
2016.03.01: London, UK @ The Underworld
2016.03.02: Cologne, Germany @ MTC
2016.03.04: Wroclaw, Poland @ Firlej
2016.03.05: Hamburg, Germany @ Headcrash
2016.03.06: Munich, Germany @ Feierwerk

Frissítés (jan 5): Ma jelenetette be a B7Klan, hogy a turné elmarad, pontosabban el lesz halasztva előreláthatólag 2017 elejére. Alább a hivatalos bejelentés a turnészervező cégtől, de a dolog lényege, hogy pont akkor indult be a jegyelővét amikor a párizsi terrortámadások történtek és mivel a cég is párizsi székhelyű, ezért, érthető módon, nem igazán tudtak a promócióra és a turné ügyeire koncentrálni, ezért döntöttek vegül a halasztás mellett. Mondjuk nekem kicsit fura ez az egész, mert nem világos, hogy miért kellett ezzel eddig várni…? No, mindegy, mindenesetre a hivatalos verzió ez:

To All MERRY Fans,

We hope you had a great beginning of year 2016.
From our side, 2016 starts with some bad news.
We are sorry, but we need to postpone MERRY tour to an undetermined period, probably early 2017.
Several reasons to explain this, but the main one is that MERRY tour was presented just one week before terror attacks in Paris and we started selling tickets the day after the Bataclan’s slaughter.
Since this day, Torpedo and B7 staff have been feeling very bad and we did not work the best way to promote this tour because we were too shocked. Usually, we try to promote a tour with our full energy and with a maximum of communication, but this time, we have to admit our mind was not 100% concentrated.
After discussing with MERRY management, we have decided to postpone the tour and work it later with much more energy and more communication cause we like this band very much and they deserve our best treatment.
Tickets will be reimbursable within 3 weeks in the places where you purchased them. We thank you for your understanding.

Regards
B7 staff

merry2016eu_02

Happy PV

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB