Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » MERRY – nyár végén új kislemez [Frissítve, videóval!]

MERRY – nyár végén új kislemez [Frissítve, videóval!]

merry happy life band

Tavaszi turnéjuk zárókoncertjén a MERRY bejelentette következő kislemezének hírét, a rajongók legnagyobb örömére. Még nem áll rendelkezésünkre túl sok infó róla, mindenesetre az eddigiek biztató képet mutatnak. A single augusztus 5-én fog napvilágot látni, Happy life címmel. Persze két változat is lesz belőle, az ilyenkor szokásos limitált (2 számos CD + bónusz DVD) és regular (3 számos CD) elosztásban. A címadó dal elvileg tipikus dallamos-retrós MERRY szerzemény lesz, ezúttal a japán élet pozitív oldalára reflektálva, a legutóbbi album tematikájával ellentétben.

A nagyon happy-happy kiadványról egyelőre ennyit tudni, addig is csodáljátok a vigyori bandaképet (lesérült Tetsu-val, merthogy ezek szerint még mindig nem gyógyult meg?) és azt a néhány koncertvideót, amit a csapat hivatalos csatornájára nemrég töltöttek fel. Reméljük, a kislemez is ilyen kirobbanó hangulatú lesz!

FRISSÍTÉS: Immár bele lehet nézni a tipikus, jóféle MERRY-s dallamokkal ellátott kislemezdal klipjébe, illetve egy újabb (valójában 2012-es) koncertvideóba is! Talán így picit gyorsabban telik a várakozás az új anyagra…

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB