Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Chariots: újraindulás vadiúj, all-star tagsággal!

Chariots: újraindulás vadiúj, all-star tagsággal!

A ChariotsKisaki vezette Under Code kiadó egyik nagyágyúja volt, annak ellenére, hogy pályájuk nem nyúlt túl hosszúra… de legalább jó komplikált volt: 2007-ben alakultak a Hiskarea romjain, majd 2009-ben már le is álltak, mikor az énekes Riku-t leszámítva mindenki kilépett a csapatból. Mondjuk ahhoz képest, hogy zenei ellentétekkel magyarázták a kissé drasztikus döntést, a következő évben a lelépett tagok közül ketten megintcsak Riku oldalán bukkantak fel, ezúttal a Kisaki vezette Lin tagságát gyarapítva.

Ez 2013-ig tartott, a Lin első leállásáig (igaz közben kijött még egy utolsó Chariots kislemez is kisegítő zenészekkel), ami után hosszú csend következett… ami egészen mostanáig tartott. Ugyanis Riku teljesen úgy felállással nulláról indítja újra a csapatot, immár kilépve Kisaki árnyékából. A bemutatkozó anyaguk egy mindössze egy számos kislemez lesz tage toga címen, február 1-én, limitált példányszámban, a Like An Edison CD bolt terjesztésében. Ez már önmagában is elég izgalmas hír, ami azonban talán még izgamasabb, az a csapat tagsága, amely tele van ismerős arcokkal… szóval nézzük csak:

Riku – ének (ex-Lin, Phatasmagoria, Hiskarea)
KAZ – gitár (ex-VII-Sense, Gengah, …)
Jin – basszgitár (ex. UnsraW, Shape Shifter, Black:List, …)
Mikage – dobok (ex-VII-Sense, Eze:quL, Schwardix Marvally, Juka, Hizaki Grace Project, Kisaki Project, …)

Szóval elég komoly névsor, reméljük hozzák is azt a szintet, amit az ember elvár ilyen tapasztalt zenészektől! A megújult csapat megújut oldala pedig erre.

chariots1601

Tags: , ,

2 komment

  1. avatar J. Kriszti says:

    Én úgy olvastam, hogy február 1-én jelenik meg a single. :)
    Egyébiránt klassz hír! ;)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB