Főoldal » Feature, Hírek, SoundOfJapan+ hírek » Kohei koncert a Tavaszi Mondoconon!

Kohei koncert a Tavaszi Mondoconon!

Az első idei Mondocon március 19 / 20 hétvégén kerül megrendezésre, természetesen mint mindig, úgy most is a Hungexpón és Shiroku őszi fellépése után ezúttal is egy koncert zárja majd a szombat estét: Kohei, a japán, de pár éve Európában élő énekes-gitáros látogat el hozzánk.

Kohei a Shizuoka prefektúrában található Mishimában született, zenei pályája pedig 2011-ben indult, amikor megalapította az Ascension Blue néven futó együttesét. 2018-ban kezdett szólózni gitáros / énekes / dalszerzőként, azonban egy évvel később Európába, Svájcba költözött… a zenélést viszont itt sem fejezte be, sőt, pár rövidebb anyag után első nagylemeze, a No Regret már itt jelent meg a tavalyi év folyamán. Azaz ilyen szempontból még jól is alakult, hogy nem az eredetileg tervezett időpontban, azaz 2020-ban érkezett hozzánk, hanem a járvány miatt csak most, két év késéssel jön, mert így már nem csak pár dallal, hanem a nagylemez anyagával, valamint a két azóta kijött kislemezzel (Survive és Gate) is lehet hangolódni a koncertre… melyen akadnak majd lendületesebb, rockosabb és a lassabb, líraibb dalok is.

Kezdés 19:00-kor, a nagyszínpadon, ami ezúttal a H épületben lesz, a koncert után pedig, 20:00 környékétől dedikális lesz, valamint természetesen a CD-jét is be lehet majd szerezni tőle. Azonban már a koncert előtt is kint lesz a conon, szóval ha valakinek kérdése van hozzá, az már akár napközben is megtalálhatja majd!

SoundOfJapan @ Tavaszi Mondocon:

A SoundOfJapan pultja a kezdetektől szinte elválaszthatatlan része volt a Mondoconoknak, azonban, ahogy az Őszi Mondocon beszámolójában is szóbakerült, különböző okok miatt befejezzük a pultozást, de, habár a mostani cont kihagyjuk, a nyárin még egyszer, utoljára visszatérünk majd!

A megszokott zenei videós vetítés (ahol az utóbbi pár hónap legjobb, legérdekesebb japán és koreai klipjeiből válogatunk) viszont természetesen marad és most is vasárnap, 16:00 és 18:00 közt kerül sor rá a Karaoke teremben, amit ezúttal az E csarnok emeletén találtok majd.

Bővebb infó az eseményről: FB event / mondocon.hu

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB