Főoldal » Animecon, Beszámolók, Feature » Őszi Mondocon (2021.10.23-24 @ Hungexpo)

Őszi Mondocon (2021.10.23-24 @ Hungexpo)

A járvány utáni visszatérő Nyári Mondocon után október végén folytattuk a sort az őszi rendezvénnyel, amit habár továbbra is korlátozások mellett és a vírus árnyékában, de szerencsére sikerült gond és halasztgatás nélkül megtartani. Mivel az időpont nagyon közel esett Halloweenhez, így ez persze alaposan rányomta  jegyét a rendezvényre, mind a cosplayek, mind pedig a dekorok terén, de nem csak ez volt a különlegesség, hanem az is, hogy két évvel a Bo Peep fellépése után újra koncerttel zárult a szombati nap, ezúttal ugyanis az ázsiai származású, de Németorszgában élő és animés feldolgozásokat előadó énekesnő, Shiroku látogatott el hozzánk.

Emellett természetesen mi is ott voltunk, lenyomtuk a szokásos vasárnapi zenei videós vetítést (playlist alább), valamint pultoztunk is, ahogy mindig… a mostani conig. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a közeljövőben befejezzük, még egy conra esélyes, hogy kilátogatunk a megmaradt CDkkel, poszterekkel, kitűzőkkel és egyebekkel, de utána vége. Aminek több oka van, de a két legfontosabb a járvány, ami miatt bő másfél évig szinte érintetlenül állt a nyakunkon a masszív árúkészlet, a másik pedig a közelmúltban bevezetett új EU-s szabályozás, ami minden korábbinál komplikáltabbá és főleg drágábbá tette a rendelést az Únió határain túlról. És mivel mi egyenesen Koreából rendeltük a KPop CDket és posztereket, így ezt ez a rendelkezés gyakorlatilag ellhetetlenítette.

Egy másik változás, hogy a képeim közül eddig is sok került be a con prómóanyagaiba, most azonban hivatalosan is a Mondocon fotósaként nyomtam le a két napot, így a teljes galéria nem ide az oldalra (+ a fotós FB-mre), hanem a con saját Facebook oldalára került fel. Link a cikk végén!

Őszi Mondocon zenei videós vetítés:

Aespa: Savage
Codomo Dragon: Minority
Ballistik Boyz: Touch The Sky
Loona: PTT (Paint The Town)
Hello Sleepwalkers: Scapegoat
Everglow: First
PKCZ: Bonnou Kaihou Undou
Diaura: kairi: sei Ideology
ITZY: Loco
Nocturnal Bloodlust: The One
Ikimono: gakari: Baku
Stray Kids: Thunderous
The Oral Cigarettes: Machinegun
Hiyadam: Night Time In Tokyo
SiM: Sand Castle feat. Akko Gorilla
CIX: Numb
Golden Bomber: LINEのBGMにしてるとモテる曲
Jessi: Drip feat. Jay Park
Tokyo Gegegay: Black Lip
Plasticzooms: The Worm
Wagamamarakia: Girls
Purple Kiss: Zombie
Leetspeak Monsters: Trick or Treat
Da: iCE: Dreamin’ On
HyunA&DAWN: Ping Pong
Royz: In The Storm
FAKY: New Agecut
My First Story: Underdog feat. Jesse (The Bonez & Rize)
Lisa: Money (Excusive Performance Video)
Miyavi: New Gravity
NCT 127: Gimme Gimme
Zigzag: sessha ninja, neko ninja.

Őszi Mondocon 2021 galéria a Mondo Facebookon:
1. nap / 2. nap

Ha valaki fel szeretné tölteni a róla készült képeket, akkor légyszi kreditként az InfinteBeat.hu-t említsétek. Facebookon: @infinitebeat.hu / Instagram-on: @infinitebeatphoto

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB