Főoldal » Hírek, JPop » FAKY – visszatérés + új tagok! [Frissítve!]

FAKY – visszatérés + új tagok! [Frissítve!]

faky1510comingsoonAnnak idején többször is írtunk a FAKY-ről, mint az egyik legjobb, legigéretesebb új JPop lánycsapatról, egészen a pont a hivatalos debüt előtti, 2014 közepi furcsa és hirtelen leállásukig. Akkor az volt az utolsó hír, hogy kicsit megújulva visszatérnek majd 2015 elején. Aztán sokáig semmit nem lehetett róluk hallani, de nemrég, igaz, a kijelölt időhöz képest erősen megcsúszva végre elkezdtek felbukkanni az első jelek, amik arra utaltak, hogy készül valami. Kikerül az oldalukra egy új logó, majd egy Coming Soon felirat, nemrég pedig egy fura, szemüvegpromós weboldalon bukkant fel egy-két új daluk. Múlt héten pedig végre kiderültek a konkrétumok is, valamint elkezdtek felbukkanni a tagok külön-külön promóvideói, melyeket ma követett a közös teaser. Alább megtaláljátok ezútóbbit, de előbb még gyorsan összefoglalom, hogy eddig mit lehet tudni a visszatérésről:

Az eredeti ötösből ketten (Diane és Tina) kikerültek a csapatból, helyükre egy új lány érkezett (Akina), akiről annyit lehet tudni, hogy ’99-ben született, Kaliforniában nevelkedett és félig japán, félig amerikai. A teljes visszatérésre elvileg holnap kerül sor, szóval gondolom akkor kapunk majd csapatfotót és új PV-t, addig pedig itt az emlegetett közös videó, plusz a négy egyedi teaser:

Lil’Fang / Mikako / Akina / Anna

FAKY is BACK – teaser #5

faky1510_lilfang faky1510_mikako
faky1510_anna faky1510_akina

Frissítve (okt 21): Eljött a hivatalos visszatérés napja és mint kiderült új PV egyelőre nincs, ellenben közös profilkép igen, plusz új japán / angol weboldal és három friss dal (Afterglow, You, Candy)… melyeket jelenleg még csak Japánban lehet meghallgatni streaming oldalakon, de elvileg hamarosan nemzetközileg is elérhetőek lesznek. Számrészletek ellenben már a csapat oldalán is fent vannak. Kiadványokról még nincs hír, de reméljük most már tényleg normálisan beindul a csapat karrierje.

faky201510profile

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB