Főoldal » Hírek, JPop » FAKY: digitális mini-album hamarosan és debüt… 2015-ben?!?

FAKY: digitális mini-album hamarosan és debüt… 2015-ben?!?

Kicsit furán alakul a tavalyi év talán legnagyobb új JPop reménységének számító FAKY lánycsapat karrierje… Legutóbb ugyebár akkor foglalkoztunk velük, amikor a tavalyi bevezető / bemutatkozás, azaz a Better Without You és a Girl Digger videói után a lányok végre a hivatalos debütre készültek: megjelentek az addigi, csak youtube-on hozzáférhető számaik (pár remix-el kiegészítve) digitális kislemezként, valamint bejelentették, hogy április elején érkezik az első mini-album. Amiből aztán nem lett semmi. Először csak arról szóltak a hírek, hogy csúszik a megjelenés, de ezután hónapokig csend volt körülöttük és végül nemrégiben érkezett a bejelentés, hogy a csapat “újragondolva és átszervezve” debütál majd… 2015 elején. Hogy ez pontosan mit jelent (tagcserék? stílusváltás?) és, hogy mik voltak az okok, miért lett hirtelen ekkora a csend és miért csúsztatják a debütöt egy évet…? Semmi magyarázat, csak egy hosszú és semmitmondó hivatalos bejelentés (a hír végén teljes verzióban) a menedzsmenttől.

A dolog azért különösen szomorú, mivel a FAKY, a girlgroup fronton  a koreai import csapatok és tucatgyártott, AKB48 féle tinilány formációk által uralt piacon igazi kuriózumnak számított a komolyabb, érettebb külsőségekkel és a maximálisan nemzetközi színtű táncolható popzenéjével.
Két apró jobb hír azonban így is van: egyrészt a lányok a csapaton kívűl aktívak maradnak a közbeeső időben is (feltételezhetően a közös Back-On / Lil’ Fang számhoz hasonló projektekben), valamint a tervezett mini-album, ha CD-n nem is, de digitálisan megjelenik majd, július másodikán, pár új dallal és eddig kiadatlan remix-el, az alábbi borítóval és  tracklistával:

faky1406

The One
2014.07.02
01.P.O.V.
02.Better Without You
03.Girl Digger
04.Get Up
05.What R You Waiting For
06.The One
07.P.O.V. (Fedde Le Grand Remix)
08.Better Without You – English Ver. (Starkillers Remix)
09.Better Without You – English Ver. (Ivan Gomez & Nacho Chapado Remix)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

New and Revamped “FAKY” to be Announced in Early 2015

First and foremost, thank you for your continuous support for FAKY.

As a result of extensive discussions amongst the members of FAKY and the staff, it has been decided that FAKY will undergo further development, including the possibility of reconfiguring the members of the group, in order to enable delivery of a more powerful form of entertainment and music that is truly unique to FAKY.

In light of this decision, FAKY’s debut mini CD album (CD+DVD : RZCD-59537/B, CD ONLY : RZCD-59538) which was slated to be released on April 9th, 2014, will instead be released digitally for a limited time starting July 2nd, 2014. We extend our sincerest apology to those who made reservations for the debut mini CD album but hope that you understand that the girls need to undergo this process in order for FAKY to become a more cohesive and united group.

FAKY in its current form with Anna, Lil’ Fang, Mikako, Diane, and Tina will temporarily cease their activity as a group, but will continue on with their individual activities during this process throughout 2014.

FAKY is currently planning to make their comeback in early 2015 so please be on the look out for updates regarding the new and revamped FAKY.

Thank you always for your support.

Sincerely,
From all the FAKY staff

A Message from FAKY:
Thank you for all the love and support you have given us throughout the past year.

We are truly sorry for this sudden announcement but hope you understand that this is a necessary process for us to improve as a group.

We will continue working hard in hopes to share with you, once again, the excitement and our passion for music in early 2015!!

Thank you truly for all of your support and we look forward to seeing all of you soon!!

Sincerely,
FAKY / Anna, Lil’ Fang, Mikako, Diane, Tina

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB