Főoldal » Feature, Hírek, KPop » A 24K Budapesten! [Frissítve jegyinfókkal!]

A 24K Budapesten! [Frissítve jegyinfókkal!]

Pár napja az eddig teljesen ismeretlen német SKeY Ace ügynökség oldalán felbukkant egy európai 24K turné híre, ahol az augusztus 14-es dátumnál az szerepelt, hogy “Bucharest or Budapest”. Ezután a kissé fura bejelentés után a dolog vége az lett, hogy a csapat végül úgy néz ki Budapestre jön az öt dátumos Addicted to “Only You” Fan Meeting & Concert turnéjának keretein belül! Azon túl, hogy a budapesti megálló a Dürer Kertben lesz, mást nem igazán lehet tudni egyelőre, de elvileg hamarosan jönnek a további infók. Addig is lent megtaláljátok a csapat ügynökségének oldalán ma felbukkant turnéposztert.

Frissítve: Nos, közben több oldalról is befutott az infó, hogy annak ellenére, hogy a hír a csapat hivatalos oldalán is meg lett erősítve, még szervezés alatt van az egész turné, így a világon semmi nem biztos a budapesti dátummal kapcsolatban.

Frissítve (júli 15): Időközben tisztázódott minden függőben levő dolog a koncerttel kapcsolatban olyannyira, hogy a mai napon beindult a jegyelővétel is! A jegyeket a Tixa online rendszerében lehet beszerezni az alábbi linken és az alábbi kategóriákban:

24K – Fan Meeting and Concert
2017. augusztus 14. – Dürer Kert
facebook event

Tixa jegyelővét (A jegy árán felül felszámított díjak tartalma: bankkártya elfogadás forgalmi díja és a zenekar ügynöksége által megszabott jutalék)

Részletek:
Gold (120€+ díjak) fan sign (maximum 100 fő), High Touch, csoportkép, poszter, fan-meeting, koncert
Silver (90€+ díjak) belépésa a Gold jeggyel rendelkezők után (limitált számú jegytípus), High Touch, csoportkép, poszter, fan-meeting, koncert
Early (55€+ díjak) korai belépés a fan-meetingre & koncert
Regular (35€+ díjak) normál belépés a fan-meetingre & koncert

Tervezett menetrend:
16:00 – Gold Entry
16:15 – Silver Entry (right after Gold)
16:30 – Fan-Sign Event for all Gold Ticket holders
18:40 – Early Bird Entry; Standard Entry (right after Early Bird)
19:15 – Start of Fan Meeting

Tags: ,

4 komment

 1. avatar Simon Nelli says:

  Mikorra lehet meg a rendes időpontja

 2. avatar Bognár Gabriella says:

  A Dürer kert oldalán azt írják hogy 16 év alatt szülői kísérlet kell,viszont a 24K-nél azt írjak hogy csak 14 év alatt. Most akkor melyik igaz?

  • avatar Case says:

   Nem mi szervezzük a koncertet de a korábbi Düreres tapasztalatok alapján esélyes, hogy most is az lesz, hogy mivel a koncertnek vége lesz este 10 előtt, ezért nem lesz ezzel gond, mivel a 16 éves korhatár csak az éjszakai időszakra vonatkozik.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB