Főoldal » Hírek, KPop » 2NE1 – YGLadies are back!

2NE1 – YGLadies are back!

A 2009-ben debütált, világszerte ismert 4 tagú lánybanda, a 2NE1, új dalokkal tér vissza a zene világába, még idén novemberben.

Júliusban jelent meg a legutolsó kislemez I Love You címmel, amelynek videóklippjét több, mint egymillióan nézték meg az interneten.
Mindemellett a lányok ugyancsak júliusban kezdték meg “New Evolution” névvel fémjelzett első világkörüli turnéjukat. A koncertek során olyan hírességekkel dolgoztak együtt, mint Jeremy Scott, divattervező; Travis Payne, koreográfus; Divinity Roxx, zenei rendező; valamint Michael Cotten, színpadtervező. A Los Angeles-ben  tartott koncerten még maga Will.I.Am is részt vett. (klikk a videóért)

A munka azonban így sem áll meg, az októberre ígért album megjelenését a koncertturné miatt egy hónappal eltolták ugyan, de a stúdiós munkák és felvételek még októberben megkezdődnek majd.
Az albumról egyenlőre a megjelenésen kívül  semmit sem árult el a YG Entertainment,  így további infókról, mint cím, tracklist, és konkrét dátum, a későbbiekben írunk majd.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB