Főoldal » Hírek, KPop » ZE:A – Illusion ~ Érkezik a várva várt album [FRISSÍTÉS!]

ZE:A – Illusion ~ Érkezik a várva várt album [FRISSÍTÉS!]

ZEA_illusion_group

Hosszú kihagyás után végre újra teljes a ZE:A és ennek örömére új albummal örvendeztetik meg a rajongóikat. A szünetre a banda vezérének, Junyoungnak a sérülése miatt volt szükség, ám a többiek, míg ő felgyógyult, nem tétlenkedtek, hanem különböző showműsorokkban jelentek meg.

Ezen kívül idén a banda úgy nevezett sub-unitokra oszlott és ZEA:FIVE (Siwan, Dongjun, Hyungsik, Kevin és Minwoo) illetve ZE:A4U (Heecheol, Junyoung, Kwanghee és Taehoon) néven promótáltak. Előbbi még márciusban jelentette meg The Day We Broke Up című kislemezt, utóbbi pedig a múlt hónapban az Oops! című japán, illetve koreai kislemezzel debütált.

Idén augusztusban pedig bekövetkezik, amire a rajongók rég óta vártak: a ZE:A kiadója, a Star Empire Entertainment bejelentette, hogy fiúk végre teljes létszámmal visszatérnek és augusztus 9-én kiadják a legújabb albumuk, Illusion címmel. Az elmúlt hetekben folyamatosan kerültek ki a tagok teaser-képei, illetve egy új dal is, amely a Step by step címet viseli és a csapat egyik tagjának, Kevinnek illetve a zeneszerző, Jung Ho Hyunnak a közös szerzeménye.

Heechul-ZEA Kevin_ZEA ZEA_minwoo ZEA-Dongjun ZEA-Hyungsik ZEA-Junyoung ZEA-Kwanghee ZEA-Siwan ZEA-Taeheon

Addig is, amíg néhány nap múlva megjelenik az album, a kiadó és a fiúk nem hagyják újdonságok nélkül az érdeklődőket: a mai napon ugyanis megjelent a legújabb daluk, a Ghost of the Wind második teasere. A képek alapján egy erősebb ZE:A-t láthatnak viszont a rajongók.

[Frissítve – 2013. 08. 06]

A rengeteg teaser kép és a hosszú várakozás után végre megjelent a ZE:A visszatérő dalához készült MV teasere.

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB