Főoldal » Hírek, KPop » M.Pire – Can’t be friends with you ~

M.Pire – Can’t be friends with you ~

mpire_1375340385_af_org

A viharos kezdés után, augusztus 1-én végre debütált az M.Pire fiúbanda. A srácok múltja nem éppen egyszerű: a kezdetek kezdetén négy tagúnak indult csapat a 2013-as év során több átalakuláson is átesett, mire kialakult a végső felállás és májusban megjelentek az első infók róluk. A kiadójuk nyilatkozataiból kiderült, hogy ketten közülük, Yooseung és Taehee korábban a BB.Boys tagjai voltak, ami azóta már feloszlott. Ezután a két srác másik kiadóhoz szerződött (Benjamin Entertainment) és ekkor még a pletykák szerint négytagúnak indult a csapat. Majd kettejükhöz ekkor csatlakozott még eKang és Haru.

4member_line_mpire
eKang, Haru, Taehee és Yooseung

2013 februárjában aztán újabb tag, Jerry, lépett a színre: ugyan hivatalos közlemény nem jelent meg, de a srácok twitteren keresztül különböző közös képeket osztottak meg és folyamatosan arról szólt a fáma, hogy közös dormba költöznek. Ekkor tűnt először úgy, hogy ez lesz a hivatalos felállás. Aztán április folyamán eKang egyre kevésbé volt aktív és szépen, csendben végül el is hagyta a bandát.

5member_line_mpire
eKang, Taehee, Haru, Jerry és Yooseung

2013 májusában aztán fokozatosan megjelentek újabb és újabb infók: a banda neve, a tagok nevei és száma. Az M.Pire név egyébként a music és a vampire szavakból született meg.
A fiúkhoz eKang távozása után csatlakozott Kangon, ám a felállás még ekkor sem volt teljes, mert a hírek hattagú csapatról szóltak, de ők még ekkor is csak öten voltak. És itt jött a képbe a hatodik tag, Red, akivel együtt a csapat fellépett a május 11-én tartott Dream Concerten. Ekkor már mindenki azt hitte, végre teljes a banda, ám ez még mindig nem volt így. Kangon nem sokkal a Dream Concertes fellépés után távozott, visszatért a korábbi csapatába, az M.peror-ba, a helyére jött T.O és vele lett tényleg végleges a felállás.

final_line_mpire

Július végén pedig megjelent az első teaser videójuk is a Can’t be friends című debüt-dalukhoz. A formáció aztán augusztus 1-én az M!Countdown című zenei műsorban debütált is és azóta már több helyi showban is felléptek. Ezen kívűl még augusztus elsején megjelent az első teljes daluk és ugyan a videoklip egészen tegnapig váratott magára, de a banda rajongóinak véleménye szerint megérte várni rá.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB