Főoldal » Hírek, KPop » Young Saeng ~ Életteli vissztérés ~

Young Saeng ~ Életteli vissztérés ~

Újabb SS501 visszatérés van készülőben: hosszú idő után, ezúttal Heo Young Saeng tér vissza a koreai zenei piacra harmadik minialbumával, amely a Life, vagyis az Élet címet kapta.

Az énekes 2011 májusában debütált első saját szóló korongjával, amely egyúttal az első minialbuma is volt. A Let it go sikeresnek bizonyult és olyan duetteket vonultatott fel, mint a Rainy Days a korábbi csapattárs Kim Kyu Jong oldalán vagy éppen a címadó dal, a Let it go, a 4minuteból ismert Hyuna oldalán.

A következő mini megjelenéséig újabb egy évet kellett várnia a rajongóknak. Az eltelt időben sem maradt azonban tétlen: több koreai variety és reality szereplője is volt, illetve debütált egy sitcom sorozat főszereplőjeként. 2012 májusában aztán megjelent a Solo című második minije, amelyet szeptemberben első japán albuma, az Overjoyed követett.

Most pedig elérkezett az ideje egy újabb koreai korong megjelenésének. A Life az ígéretek szerint március 13-án jelenik majd meg. Ezt megelőzően március 6-án, vagyis holnap, illetve március 8-án az énekes kiadója, a B2M Entertainment, két teaser-t ad majd ki.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB