Főoldal » Hírek, KPop » D-Unit ~ Produced by Zico? [FRISSÍTVE]

D-Unit ~ Produced by Zico? [FRISSÍTVE]

A tegnapi nap folyamán napvilágot látott a tavaly debütált D-Unit lánybanda legújabb megjelenésének borítója, amely egy igencsak érdekes projektet feltételez: a borítón ugyanis feltűnik egy sokak által ismert név. Úgy tűnik az új korong producere nem más lesz, mint a Block B-ből is ismert Zico. A rapper általában a banda albumain is vezető szerepet vállal mind zeneszerzőként, mind dalszövegíróként, de volt már olyan videoklipjük, amelynek ő volt a producere vagy, amelyet ő rendezett.

A D-Unitnak egyébként egy stúdióalbuma és három kislemeze jelent meg a tavalyi év során, melyek közül talán a Luv me bizonyult a legsikeresebbnek. Az idei első megjelenésük pedig a Sleeping in Part.2 volt, amelyet a híresztelések szerint február 14-én a Zico gyámkodása alatt készült korong követ majd.

[Frissítve – 2013. 03. 05]

A korábban a GP Basic tagjaként ismert Janey-vel (ma már JNEY) kiegészülve, az immáron négytagú D-Unit végre visszatér: az eredetileg 13 dalosra tervezett album, a rengeteg jó dal miatt, két részben jelenik meg.

Az első rész összesen 7 dalt tartalmaz és  az Affirmative Chap.1 címet kapta, a címadó dal pedig a Talk to my face lett.

Hamarosan megjelenik majd az album második fele is. Addig is, amíg ez megtörténik, nézzétek meg a Talk to my face videóját.

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB