Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Új cali≠gari album márciusban! [Frissítve!]

Új cali≠gari album márciusban! [Frissítve!]

cali gari 2015 12feature

A cali≠gari az utóbbi időben eléggé takaréklángon égett: a 2012 elején megjelent 11 c. nagylemezük óta szép lassan egyre kevesebbet koncerteztek (ezzel fordítottan arányosan a fanclub tagokat meg elhalmozták mindenféle pénzköltési lehetőséggel), és az 1 és 2 c. régi dalok újravett változatait tartalmazó mini albumok sem sejtettek túl sok jót a jövőre nézve. Végül szeptember végén érkezett a bejelentés: dobosuk, Makoto kilép a bandából.

Ezek után végképp kicsi volt az esély, hogy egy darabig bármi izgalmas fog történni az együttes háza táján, azonban ma futott be a hír: a zenekar (immár trióban) új albumot ad ki március 11-én, a rendkívül fantáziadús 12 címmel, a Columbia Japan kiadó égisze alatt. Most is lesz természetesen a regular CD (12 dal) mellett limitált verzió bónusz DVD-vel (making-of felvételekkel és interjúkkal). Apropó trió, a lemezen persze vendégdobosok lesznek, nem is akármilyenek: hallhatjuk majd Kamiryou Wataru (P-MODEL, NeoBallad), Tetsu (D’ERLANGER), Satochi (MUCC), illetve Nakanishi Yuuji (ex-baroque) játékát.

FRISSÍTÉS: Már napvilágot látott a CD tracklistája és az übercuki borítópáros is, amin egyébként a Columbia Japan (a banda új, jelenlegi kiadója) kabalafigurája, Koro-chan látható.

cali gari 2015 12cover01. Warui yatsura
02. Noukaku Terror
03. Sassou taru mirai-ken
04. Sex to uso
05. Tonight Toniyayaya
06. Gimlet ni wa hayasugiru
07. Toaru kasou to
08. Koureishii I Love You
09. Ban ban ban
10. Filament
11. Ano hito wa mou konai
12. Sayonara dake ga jinsei sa

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB