Főoldal » Hírek, JPop » Tomohisa Yamashita és a Johnny’s ügynökség szerződést bontott

Tomohisa Yamashita és a Johnny’s ügynökség szerződést bontott

A héten robbant a hír, hogy Tomohisa Yamashita, avagy ahogy sokan ismerik Yamapi közös megegyezéssel elhagyta a Johnny’s boyband ügynökség kötelékét. Ráadásul mint a cég keddi sajtóközleményéből kiderül nem is annyira új ez a hír, ugyanis hivatalosan október 31-ével bontottak szerződést, azaz ez volt az utolsó napja az ügynökségnél, ahova még 1996-ban, tizenegy évesen csatlakozott. A hivatalos debütjére évekkel később, a NEWS kötelékében került sor, de addigra már ő volt az egyik legnépszerűbb a Johnny’s junior részlegében, később pedig az éneklés mellett az ország egyik legnépszerűbb színészévé is vált, 2011-től pedig már nem a NEWS tagjaként, hanem szólóban, kifejezetten emlékezetes albumokat összehozva folytatta az éneklést. A távozás oka hivatalosan az volt, hogy Yamapi Japánon kívüli karrierjére szeretne koncentrálni (ami mögött legtöbben egy reménybeli hollywoodi pályát sejtenek), de a valódi okok közt esélyes, hogy ott volt az is, hogy nyár óta amúgy is pihenőpályán volt az ügynökségnél, miután rajtakapták, hogy egy étteremben fiatalkorú lányokkal italozgatott.

Ezutóbbi eset amúgy csak egy a cég körül az utóbbi években megszaporodott botrányok közül, melyek közül a legfrissebb a Johnny’s veterán Masahiko Kondo félrelépése, de idén egy másik (immár szintén csak ex-) NEWS tag, a balhét-balhára halmozó Yuya Tegoshi is távozott a cégtől, igaz nála fel sem merült a közös megegyezés, hanem simán ki lett rúgva a cégtől.

Yamapi mostani távozása egyébként azt jelenti, hogy az utolsó kiadványa a cégnél a nyáron megjelent ballada, a Nights Cold (és a hozzá tartozó kislemez) lett:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB