Főoldal » Hírek, JPop » Shena Ringo évfordulós kiadványok + egy új Yasutaka Nakata (Capsule) és Burt Bacharach szerzemény!

Shena Ringo évfordulós kiadványok + egy új Yasutaka Nakata (Capsule) és Burt Bacharach szerzemény!

shenaringo_15th_promoAz egyik legkülöncebb japán énekesnő, a poptól, a nyersebb indie-rockon át a jazzig mindent kipróbáló Shena Ringo (avagy, Shiina Ringo, kinek melyik szimpatikusabb) a karrierkezdés 15. évfordulójának apropóján november 13-án szabályosan elárasztja a boltokat. Szóval nézzük mik is várhatóak tőle ezen jeles napon:
* Hat, eddig csak DVD-n kapható koncertvideója megjelenik Blu-ray formátumban is.
* Ezekből lesz egy speciális 8 Blu-ray diszkes box-set (25 ezer jenért!) LiVE címen, amiben a fenti haton kívűl lesz még plusz egy lemez, ami egy eddig csak nehezen hozzáférhető, fanclub-only koncerten készült DVD újrakiadása lesz, plusz bónuszként jár hozzá még egy kiadatlan felvétel is ’99-ből!
* The Sexual Healing Total Care Course 120min. címen DVD-n és Blu-ray-en is érkezik egy 25 videót tartalmazó PV gyűjtemény, ami egyébként a hasonló című korábbi DVD-sorozat egybeszedett újrakiadása.
* Lesz ezek mellé egy 2009-es koncertről származó live greatest hits album is, mitsugetsu shou címen, limitált és normál verzióban (az előbbihez a deluxe csomagolás mellé jár majd egy koncertfotókat és hosszabb interjút tartalmazó könyv is).
* És talán a legérdekesebb mind között az Ukina, ami egy válogatásalbum, melyen a másokkal közösen készült számait gyűjtötte egybe (ebből is lesz limitált verzió, szintén egy fotós, interjús könyvvel kiegészítve) és ezen a CD-n lesz két újdonság is:
Az It Was You! című dalt az amerikai zeneszerzőlegenda, Burt Bacharach írta Ringo kisasszony számára (ha valakinek nem lenne ismerős a név: az úriember az ’50-es évek óta aktív és többek közt olyanok számára írta a ma már klasszikusnak számító szerzeményeinek végeláthatatlan sorát, mint Stevie Wonder, Tom Jones, Cher, Aretha Franklin vagy éppen Elvis Costello).
A másik új szerzeményt pedig a nemrég új lemezzel jelentkező Capsule zeneszerzője, Yasutaka Nakata írta, aki ezúttal visszatért a korai Capsule albumok cuki, csilingelős Shibuya-kei hangzásához.

Az utóbbi két dalhoz videoklip is készült, melyekből egyelőre a rövid verziók bukkantak csak fel online, de ezeket, a két CD borítóval (balra a mitsugetsu shou, jobbra az ukina) együtt természetesen megtaláljátok alább:

名称未設定-2 名称未設定-1

Shena Ringo x Yasutaka Nakata (Capsule): Netsuai Hakkakuchuu PV

Shena Ringo x Burt Bacharach: It Was You!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB