Főoldal » Elektronika, Hírek, Japán » Capsule: CAPS LOCK – az új album [Frissítve!]

Capsule: CAPS LOCK – az új album [Frissítve!]

capsule_capslock_promoPár napja volt egy kis összefoglaló arról, hogy mi újság a Capsule duóval mostanában és a kiadóváltás és egyéb hírek mellett már ott is szóba került, hogy ősszel végre új anyaggal jelentkeznek. Akkor még ezen túl semmit nem lehetett tudni a várva-várt lemezről, azóta viszont felbukkantak az első infómorzsák, melyek szerint a megjelenési dátum október 23-a, a cím CAPS LOCK lesz. (Utóbbi nyilvánvaló utalás a csapat capsule -> CAPSULE névcseréjére, melyről szintén írtunk legutóbb.) Ezen kívűl egyelőre még annyit lehet tudni, hogy az utóbbi pár albumhoz hasonlóan a CAPS LOCK-ból is lesz bónusz CD-s verzió, ahol a plusz lemezen kibővített, hosszabb mixek lesznek a klubbarátabb számokból.

Frissítés (okt 23): Japánban a mai napon jelenik meg a Capsule új lemeze (az iTunes-on, nemzetközi kiadásban már egy hete letölthető a lemez), szóval alább megtaláltok róla minden tudnivalót, vagyis: a borítókat, a érdekesre sikeredett tracklistát, nomeg a CONTROL című számhoz tartozó PV rövid, preview verzióját!

CAPSULE: CAPS LOCK
01.HOME
02.CONTROL
03.DELETE
04.12345678
05.SHIFT
06.ESC
07.SPACE
08.RETURN

CD2 (Limited Edition)
01.CONTROL (extended mix)
02.DELETE (extended mix)
03.ESC (extended mix)

iTunes Japan version bonus track:
12345678 (extended mix)

capsule_caps_reg capsule_caps_le

CONTROL PV (short version)

Tags:

2 komment

  1. avatar gza says:

    Zseni a csávó, full respect, minden 100%os amit csinál :)

  2. avatar Case says:

    Zseni, az kétségtelen, de ez a lemez nekem sajna nem igazán jött be (meg kissé túlzottan olyan, mint a Cornelius féle Point volt 10 évvel ezelőtt, csak sajna nem olyan jó)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB