Főoldal » Hírek, KPop » Park Jung Min – Beautiful ~ [Frissítve!]

Park Jung Min – Beautiful ~ [Frissítve!]

A 2010-es év egyik legérdekesebb és egyben az SS501 fiúbanda rajongóit legjobban megosztó híre volt, amikor a csapat szerződése a DSP Media kiadóval lejárt és bejelentették, nem újítják meg azt. A fiúk szóló karrierje ekkor vette kezdetét és azóta is rendületlenül jelennek meg tőlük a különböző kislemezek, mini-albumok.

November hónap visszatérője az a Park Jung Min, aki az utóbbi időben elég sokat hallatott magáról: 2011 óta folyamatosan jelen van különböző médiumokban mind Koreában, mind Japánban, de sikereket ért el egy tajvani dráma férfi főszereplőjeként is.

Legelső önálló szóló kiadványa a Not Alone kislemez volt, amelyet akkor még a CNr Media gondozásában dobtak piacra. A korong megjelenése a 2010-es év végén illetve a 2011-es év elején fennálló koreai helyzet miatt csúszva jelent meg, de ez egyáltalán nem volt meglepő. A csúsztatott lemezkiadás már az SS501 fennállása alatt is állandó problémát jelentett.

Ezután áprilisban megjelent tőle még egy mini-album The, Park Jung Min címmel és eddig ez volt az utolsó koreai kiadványa. Ezután körbejárta szinte egész Ázsiát, szerepelt a Fondant Garden című már fentebb említett tajvani drámában illetve beindította szólókarrierjét a szigetországban is. Japánban Romeo művésznév alatt adott ki legutoljára kislemezt.

Most viszont úgy tűnik, eljött az ideje a koreai piacra való visszatérésnek: a napokban ugyanis megjelent a Beautiful kislemez borítója és a videoklip teasere is, illetve időközben bejelentették, hogy a várható megjelenés november 14 lesz.

A beígérteknek megfelelően az énekes második kislemez november 14-én meg is jelent. A korong összesen négy számot tartalmaz: a már fentebb említett Beautiful, amiről a lemez is kapta a nevét, 3 különböző verzióban került fel illetve helyett kapott még egy dal, a You see it’s like, amely Zuwan közreműködésével készült.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB