Főoldal » Hírek, KPop » B.A.P – A munka nem áll le, jön az új kislemez! [Frissítve!]

B.A.P – A munka nem áll le, jön az új kislemez! [Frissítve!]

Alig fejezte be fellépési sorozatát, a promóciós munkákat a “Crash” című számmal, 2012 talán legtevékenyebb együttese, a B.A.P, máris megjelentek az első hírek az új kislemezről.

Lassan egy éve debütált a hat tagú együttes és habár már számos sikeres lemezt tudhatnak magukénak, a munka így sem állt le a jelek szerint, ugyanis 15-16-án jelentek meg az első képek, amelyek a október 23-ára ígért új kislemez megjelenését hivatottak promótálni.
A srácokat és új megjelenésüket párban fogják megmutatni a közönségnek.
Az első két kép a bandavezető Bang YongGuk és “Busan Wonbin” becenevet viselő Jung DaeHyun új kinézetét mutatja be (küzdő)sportokra jellemző kiegészítőkkel.

        

Ezzel szemben a második páros Zelo és Moon JongUp mondhatni a hideg időre felkészülve, téli ruhákban láthatóak.
A srácok láthatóan visszatértek a szőke hajszínhez és megjelenésükkel a következő mini koncepcióját is vizualizálják, ami a TS Entertainment elmondása szerint a ‘hipster’ stílus lesz, amely főként az általános trendet nem követő, saját stílusukat képviselő embereket foglalja magába.

                

A kiadó továbbá elmondta, hogy a promó-szám címe Don’t Do It lesz, és a megjelenésről szóló korábbi híreket igazolva október 23-ára ígérték a 3. kislemezt! A  további fontos információkról, YoungJae és Kim HimChan képeiről később frissítjük a híreket.

Mint ahogyan azt ígértük is, a vártaknak megfelelően október 17-én megjelent Kim HimChan és YoungJae képe is. A fiúk hasonlóan a többiekhez takarják arcuk egy részét, de a nézésük igencsak hathat az érzékekre.

                 

A továbbiakban a TS Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy a 23-ai megjelenést követően megtartják az első amolyan fanclub beavatást is ‘1st Baby Day’ néven, amely ceremónián a fiúk nem csupán fellépnek a leghíresebb dalaikkal, de számos különböző esemény is lesz, amelyekkel közelebb szeretnék hozni a rajongókat az együtteshez. A lemezről bővebben (tracklista, stb.) még nem nyilatkozott a kiadó, de a későbbiekben, amint megjelennek erről is a hírek, informálunk majd benneteket!

Október 22-én jelent meg a videóklipp a ‘Stop It‘ című számhoz, amelynek főszerepében Bang Yongguk csillogtatja meg színészi tehetségét megörvendeztetve a rajongókat. A klippben megannyi arcát láthatjuk a leadernek, mindazonáltal a többi tag is színészként is résztvett a klippkészítésben. Az album is megjelent a héten, amelyet a fiúk egy újabb sikerként könyvelhetnek el, hiszen nemcsak nagy volt az érdeklődés, de mind a mai napig igen keresett szám a videomegosztó oldalokon a ‘Stop It’ MV-je, amelyet mi is megosztunk veletek, alább megtaláljátok egy promókép kíséretében. 
Egyébként a fellépések és promóciós tevékenység mellett a B.A.P sikeresen megtartotta a ‘1st Baby Day‘ nevű beavatási ceremóniát, amely még mindig online beszédtéma a koreai zenekedvelők körében.

B.A.P – Stop It MV:

 

 

FRISSÍTÉS!!!
Nem sokkal az mv megjelenése után a banda a TS Entertainment feltöltötte a klippforgatáson készült backstage felvételeket a hivatalos youtube csatornára. A fiúk felvidító-feltöltő személyisége szabályosan süt a videóból, amit itt is megnézhettek! Jó szórakozást mindenkinek!

[FRISS] B.A.P – Stop It MV making of:

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB