Főoldal » JPop » Kyary Pamyu Pamyu: Ninjyari Ban Ban kislemez + koncert DVD!

Kyary Pamyu Pamyu: Ninjyari Ban Ban kislemez + koncert DVD!

Legutóbb december elején volt szó a divatmodellből énekesnővé lett Kyary Pamyu Pamyuról a jelenleg futó nemzetközi turné és egy a januári kislemez kapcsán, azonban azóta is elképesztő sebességgel pörögnek az események körülötte, szóval következzék az újabb masszív hírcsokor!

A turnéról időközben persze kiderültek a részletek, így az is, hogy Európában három országot érintett (feb 9. Brüsszel, 10. Párizs, 13. London), áprilisban lesz majd két amerikai koncert, Ázsiában pedig, persze Japánon kívűl, Kína, Hong Kong, Korea és Tajvan kerül sorra. További infót, valamint, a már lezajlott fellépésekről bőséges képanyagot a turné weboldalán találhattok.

A január végi kislemezhez (Kimi ni 100 Percent / Furisodeshon) pedig természetesen időközben kijött az előző cikk idején még nem ismert, a Type B verzióhoz készült, Crayon Shin-chan ihlette borító is (jobbra), plusz egy PV, nomeg kiderült, hogy a két címadó számon kívűl még rákerült a CD-re a 2012-es Candy Candy extended verziója is.

Furisodeshon PV

Kimi ni 100 Percent – Crayon Shin-chan version

Ezt a kislemezt Kyary első koncert DVD-je követte, ami február 13-án került a boltokba, a rövid és egyszerű Dokidoki Wakuwaku Pamyu Pamyu Revolution Land 2012 in Kirakira Budokan címen. Ahogy a címben is benne van, a felvételek tavaly készültek, a legendás sportcsarnokban, a Budokanban adott koncerten és habár a kiadványból, a Blu-ray verzió mellett kétfajta, regular és limited DVD kiadás is készült, ezek csak külsőségekben különböznek vagyis ugyanaz a húsz szám található rajtuk. Alább tracklista, borító, valamint a fentebb már emlegetett új dal, a kimi ni 100 percent koncertről származó Live PV változata.

1.ぱみゅぱみゅレボリューション (Pamyu Pamyu Revolution)
2.おねだり44℃ (Onedari 44℃)
3.みんなのうた (minna no uta)
4.100%のじぶんに (100% no jibun ni)
5.スキすぎてキレそう (suki sugite kiresou)
6.チェリーボンボン (Cherry Bonbon)
7.ピンポンがなんない (pinpon ga nannai)
8.ちょうどいいの (choudo iino)
9.CANDY CANDY (Candy Candy)
10.きゃりーのマーチ (Kyary no March)
11.キミに100パーセント (kimi ni 100percent)
12.ぎりぎりセーフ (girigiri Safe)
13.おやすみ (oyasumi)
14.RGB (RGB)
15.ファッションモンスター (Fashion Monster)
16.PONPONPON (PONPONPON)
17.でもでもまだまだ (demodemo madamada)
18.きゃりーANAN (Kyary anan)
19.ちゃんちゃかちゃんちゃん (chanchakachanchan)
20.つけまつける (tsukematsukeru)

Kimi ni 100 Percent – Budokan version

És ha ez még mindig nem lenne elég… akkor márciusban sem maradunk Kyary nékül mert huszadikán máris jön az újabb kislemez! Ninjyari Ban Ban címen, a DVD-hez hasonlóan két, mindössze a csomagolásban különböző változatban, az alábbi számokkal, borítókkal, megintcsak a Capsule és Perfume főnök Yasutaka Nakata produceri irányítása alatt.

01.にんじゃりばんばん (ninjyari ban ban)
02.Unite Unite
03.みんなのうた(minna no uta) -extended mix-

  

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB