Főoldal » Hírek, JPop » Kyary Pamyu Pamyu hírdömping

Kyary Pamyu Pamyu hírdömping

Az utóbbi pár hétben szinte követhetetlen tempóban bukkannak fel a Kyary Pamyu Pamyu-val kapcsolatos hírek (turné, új kislemez, magazinszereplés, stbstb), szóval gyorsan nézzük át, hogy mi is a helyzet a világot teljesen agyahagyott zenéjével és videóival bombózó extravagáns énekesnő házatáján:

Még november elején érkezett a bejelentés, hogy az ex-model Kyary világkörüli turnéra indul, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy február 8-án startol Belgiumban, majd két nappal később a franciáknál folytatódik, összesen pedig 20 állomást érint, tíz országban, három földrészen (Európa, Ázsia, Észak-Amerika).

A másik vele kapcsolatos nemzetközi hír, hogy az angol Dazed & Confused divatmagazin aktuális számában, mely a legújabb ázsiai trendekkel foglalkozik, szintén főszerepet kapott Kyary, akit most a stylist Nicola Formichetti vett kezelésbe. Ennek az eredménye pár elképesztő fotósorozat, valamint egy pulcsidizájn lett, valamint egy rövid kis behind the scenes videót is összehoztak a fotózásról, amit alább meg is nézhettek pár, a magazinnak készült képpel együtt.

Eközben persze otthon is pezsegnek a dolgok körülötte: nemrég jelentették be, hogy ő is fellép majd a patinás, bő ötven évnyi hagyományra visszatekintő szilveszteri gálaműsorban a Kohaku Uta Gassen-ben, a legnagyobb aktuális és régebbi közkedvencek mellett, ami ugyebár nem kis teljesítmény egy alig több, mint egy éve debütált énekesnőtől.

A legközelebbi új kiadványa pedig egy két számos kislemez lesz kimi ni 100 Percent / Furisodeshon címen, január 30-án, ahol az első dal egyébként a Crayon Shin-chan animeszéria aktuális főcímzenéje is lesz egyben. A kislemez három verzióban kerül a boltokba, lesz belőle egy limitált (fotóalbummal és ehhez passzoló méretű csomagolással), valamint két regular kiadás. Pontos tracklistákról még nincs hír és egyelőre a borítók közül is hiányzik az egyik (regular type B), nomeg persze még előzetes sincs, így, a két már elérhető borító mellé az előző, még Halloweenes tematikát követő kislemez, a Fashion Monster PV-jét szedtük elő néznivalónak.

  

Ez pedig csak úgy, bónuszba:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB