Főoldal » Hírek, KPop » KPop Dream Concert 2015 – a Beast, 4Minute, G.NA, A Pink és BTOB Európában! [Hát ez biza elmaradt!]

KPop Dream Concert 2015 – a Beast, 4Minute, G.NA, A Pink és BTOB Európában! [Hát ez biza elmaradt!]

Frissítés: Hah, persze, hogy lemondták ezt is még a jegyárusítás beindulta előtt.

Már egy ideje lehetett tudni, hogy Hollandiában valami nagyszabású KPop esemény alakulgat a jövő évre, de tegnap robbant csak végül a bomba a fellépők teljes névsorával és egyéb infókkal. Szóval először a lényeg, röviden:

KPop Dream Concert In Europe
2015 április 4
fellép:

BEAST, 4Minute, A Pink, G.NA, BTOB

hivatalos oldal / facebook / facebook event

Ami mind szép és szenzációs, a probléma egyelőre csak annyi, hogy a hasonló kaliberű, de nagyon durva botrányba és lehúzásba fulladt düsseldorfi K-Culture Festival után az emberek érthetően szkeptikusak a hasonló bejelentésekkel kapcsolatban. Főleg úgy, hogy az összes felsorolt előadót menedzselő Cube Entertainment részéről egyelőre semmiféle megerősítés nem érkezett, igaz, a szervezők azt igérik, hogy a jegyárusítás kezdete (dec 13) előtt ez pótolva lesz. Valamint egyébként is jó eséllyel nem egy újabb kamu-rendezvényről van szó, az legalábbis mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy a német botránysztorival ellentétben itt nem teljességgel ismeretlen akárkik, hanem egy eddig inkább dance / house vonalon mozgó, de komolynak tűnő holland szervezőiroda, az AM Entertainment áll az esemény mögött. Amint befut a Cube megerősítése vagy bármi más infó természetesen mi is frissítjük ezt a posztot, addig pedig következzenek a jegyárak és egyéb alap tudnivalók:

kpopdreamconcert2015_ahoyHelyszín:
Ahoy: Ahoyweg 10, 3084 BA, Rotterdam

Jegyek:
2ND ROW SEATS €70,-
1ST ROW ARC SEATS €80,-
1ST ROW PREMIUM SEATS €90,-
FLOOR STANDING €90,-
GOLDEN CIRCLE €110,-

kpopdreamconcert2015

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB