Főoldal » Hírek, JPop » Kis-My-Ft2: új kislemez, album és DVD a hó végén!

Kis-My-Ft2: új kislemez, album és DVD a hó végén!

A Johnny’s ügynökséghez tartozó Kis-My-Ft2, akiknek többek közt a tavalyi év egyik legjobban sikerült JPop klubkedvencét (Shake It Up) is köszönhetjük március 27-én egy egész sor újdonsággal árasztja el a boltok polcait, ráadásul, ahogy szokás, persze mindegyik kiadvány több verzióban jelenik majd meg. Szóval akkor nézzük mit is várhatunk jövő héten:

キ・ス・ウ・マ・イ (ki-su-u-ma-i) 〜KISS YOUR MIND〜 / S.O.S (Smile On Smile)

A csapat új kislemezéből lesz egy normál (csak CD) és két DVD-s változat, melyek közül a Type A-n a CD első, a Type B-n pedig a második számához kapcsolódó videók lesznek majd, vagyis PV (a Kiss Your Mind-ból Story és Dance verzió is), Making Of, plusz, mivel mindkét dalt felhasználták egy-egy tévé reklámban is, így az azoknak a forgatásáról készült kisfilmeket is megkapjuk bónuszba. De, hogy a normál verziót is be kelljen szerezni, arra egy plusz dal, máshol nem kiadott dal, a keep on smile került fel pluszban.

01.キ・ス・ウ・マ・イ 〜KISS YOUR MIND〜
02.S.O.S (Smile On Smile)
03.keep on smile

   

Goodいくぜ! (Good Ikuze!)

A nagylemezen alapból tizenhárom szám lesz, melyek közt természetesen szerepel a Shake It Up és a többi kislemezdal is, viszont a Type C verzión két bónusz szám is szerepel majd, a B változathoz pedig egy egész CDnyi (!) új anyagot adnak pluszba. Igaz, ezek csak félig-meddig új anyagok, mivel a még debüt előtti, Johnny’s tanonc időszakban készült számaikat gyüjtik most egybe és erre utal a bónusz CD címe (Kis-My-Zero) is, hogy ez amolyan első lemez előtti lemez (és egyébként a szóbanforgó első lemezhez is járt már egy hasonló kollekció). Nomeg ezek mellett lesz persze DVD-s kiadás, az A verzió, amin egy Kis-My-History című, a csapat történetét végigvevő dokumentumfilm jár bónuszba.

01.”2nd” Overture
02.Black & White
03.Wanna Beeee!!!
04.運命Girl (unmei girl)
05.Strawberry Dance
06.xLunaSx (Fujigaya Taisuke)
07.Forza! (Tamamori Yuta with Yokoo Wataru, Miyata Toshiya, Nikaido Takashi, Senga Kento)
08.Shake It Up
09.Chance Chance Baybee (Yokoo Wataru, Miyata Toshiya, Nikaido Takashi, Senga Kento)
10.Give Me… (Kitayama Hiromitsu)
11.アイノビート -Album mix- (ai no Beat)
12.My Resistance -タシカナモノ- (My Resistance -tashikanamono-)
13.Mother Moon
14.Jet! Set!! Go!!! (Type C)
15.Catch Love (Type C)

CD2 (Type B)
01.Try Again
02.Shooting Stars
03.海賊 (kaizoku)
04.Think u x.(Fujigaya Taisuke)
05.Brand New Season
06.Rock U (Kitayama Hiromitsu)
07.My Love
08.Rocking Party (Kitayama Hiromitsu, Fujigaya Taisuke, Tamamori Yuta)
09.Kis-My-Land

DVD (Type A)
01.Kis-My-History ~かけざん~ (~kakezan~)


(a Type A és C borítók egyelőre nem kerület ki a kiadó, vagyis az Avex oldalára)

Yoshio -New Member-

És ezzel ugye még nincs vége! Mert szintén aznap jelenik meg DVD-n a csapat főszereplésével készült rövidfilm, a Yoshio -New Member- is, mely, ahogy a címből azért relatíve könnyen megtippelhető, arról szól, hogy Yoshio néven egy új tag csatlakozik hozzájuk. A DVD-re magán a filmen kívűl felkerült még egy Making Of is, plusz a tagokkal készült, a forgatóssal kapcsolatos interjúk, valamint a limitált verzióhoz még jár egy CD is a filmecske betétdalával (Eternal Mind).

 

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB