Főoldal » Hírek, KPop » KARA – Várva várt koreai visszatérés ~ [Frissítve]

KARA – Várva várt koreai visszatérés ~ [Frissítve]

KARA_1376271005_af_org

Majdnem egy évvel a Pandora promóciói után végre visszatér a KARA. Hosszú idő után újabb albummal jelentkeznek a lányok idén szeptemberben. Még semmi pontos infó nem került nyilvánosságra sem a dátumokat, sem az albumot illetően, csupán a koncepciót bemutató teaser fotó került fel az internetre.

[Frissítés – 2013. 08. 16]

A mai napon megjelent hírek alapján a KARA új dala a Can’t be a lady címet viseli majd, amelyhez kiválóan illik a lányok néhány nappal ezelőtt megjelent öltönyös teaser fotója. Ám azonban még mielőtt visszatérnének az új számmal, kiadnak majd egy másik dalt is, amelynek címe Runaway lesz. A szerzemény egy közepes tempójú nóta, Shim Eun Ji keze alól kerül ki várhatóan augusztus 21-én.

[Frissítés – 2013. 08. 20]

A KARA augusztus 21-én végre visszatér: megjelenik ugyanis a Runaway című dal MVje az új lemezükkel együtt. A kisfilmet nem kisebb személyiség rendezte, mint a nagy sikerű SBS dráma, a Wind blows in winter rendezője, Kim Kyu Tae, akivel a lányok a Secret Love című ötrészes sorozat során már dolgoztak együtt. A mini széria ugyan még nem került a nézőközönség elé, de egy kis betekintést mégis nyerhetnek majd a rajongók a lányok legújabb kis videója által.

KARA_1376926052_af_org

[Frissítés – 2013. 08. 22]

Végre itt a régóta várt MV, amely a lányok legújabb, már fentebb említett drámájának képkockáit tartalmazza.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB