Főoldal » Hírek, KPop » Henry – Trap kínaiul és a következő dal, a 1-4-3 ~ [Frissítve videóval]

Henry – Trap kínaiul és a következő dal, a 1-4-3 ~ [Frissítve videóval]

Henry_Lau-Trap-Album_CoverMiután június 7-én megjelent szólólemeze, a Trap óriási sikert aratott a koreaiak körében, most az SM Entertainment a kínai rajongókat örvendezteti meg. Kikerült ugynis a kiadó hivatalos YouTube-csatornájára az énekes azonos, Trap című dalának kínai MVje. A kisfilm nagyjából ugyan az, mint koreai társa: a történet változatlan és szintén feltűnik a videóban a dalban is közreműködő Taemin (SHINee) és Kyuhyun (Super Junior).

A hónap elején Henry meghódította Thaiföldet is és most újabb dallal készül visszatérni. A következő nóta szintén a mini-albumáról kerül majd ki és az 1-4-3 (I love you) címet viseli. A dalocska egy újabb dallamos electropop sláger és, ha igazak a hírek, akkor a nem régiben visszatért f(x) rappere, Amber lesz a duettben a partnere. A szám promócióját az énekes augusztus 23-án kezdi majd meg.

[Frissítés – 2013. 08. 16]

Mint fentebb már olvashattátok, Henry Amber-el közreműködve készül az új dal promóciójára. Addig is, amíg várakozunk Henry és az EXO rappere, Chanyeol közösen videóra vették az 1-4-3 (I love you) akusztikus verzióját.

[Frissítés – 2013. 08. 20]

Miután a rajongók kaphattak egy kis ízelítőt a dal akusztikus verziójából, Henry újabb meglepetéssel kedveskedett: megjelent ugyanis a dal MVjének teasere, melyben az ígéretekhez híven, a közreműködő Amber is visszaköszön.

[Frissítés – 2013. 08. 22]

Végre, nem sokkal az akusztikus “cover” és a kis videó-teaser után végre megjelent Henry legújabb MVje a fentebb említett dalhoz. Az énekes ezúttal sem okoz csalódást, hozza a tőle elvárt színvonalat. A videoklip megint csak látványosra sikerült és Henry ezúttal is megcsillogtatja méltán dicsért tánctudását.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB