Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Dir En Grey: digitális kislemez és YouTube-talkshow [frissítve]

Dir En Grey: digitális kislemez és YouTube-talkshow [frissítve]

 

Ochita Koto no Aru Sora (落ちた事のある空) címmel új kislemez érkezik idén nyáron a Dir En Greytől. A lemez különlegessége, hogy kizárólag digitális platformokon fogják terjeszteni, fizikai lemezként nem adják ki. Ilyen utoljára 2011-ben fordult elő az együttessel, akkor a Tsumi to Batsu jött ki csak digitálisan.

Ez nem minden, az együttes másfajta meglepetéssel is készül: DIR EN GREY LIVE ARCHIVE & SPECIAL TALK címmel sorozattal jelentkezik a YouTube-csatornáján, ahol egyrészt koncertvideókat tesznek majd közzé, másrészt egyfajta talkshow készül, ahol az együttes tagjai fognak beszélgetni különféle érdekes témákról. A dátumokat később teszik közzé.

[frissítve: 2020. augusztus 4.]

Augusztus 3-án megjelent az Ochita Koto no Aru Sora (落ちた事のある空), melynek rövid promóverziója meghallgatható például a Spotifyon, illetve megnézhető YouTube-on is. Maga a kislemez, melyen két további dal is található (CLEVER SLEAZOID, és a Followers koncertverziója) viszont csak iTunes-on, Google Playen és Amazon Musicon vásárolható meg.

Az együttes ezen felül egyes dalainak ambient stílusú verzióit is kiadja digitálisan, a Spotifyon itt érhető el, Apple Musicon pedig itt.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB