Főoldal » Hírek, KPop » CN.Blue – Új zenei anyag hamarosan! [~FRISSÍTVE!!!~]

CN.Blue – Új zenei anyag hamarosan! [~FRISSÍTVE!!!~]

December 16-a óta számlálhatják a napokat a CN.Blue rajongók, ugyanis az együttes  a “Blue Night” nevet viselő, szöuli koncertjük során bejelentette egy új lemez érkezését, méghozzá januári elején!

Az elmúlt év során a tagok meglehetősen elfoglaltak voltak mind egyéni, mint színészi, mind az együttes japán zenei tevékenységével, ezért is különösen örvendetes a hír hogy a fiúk újra egy koreai lemezzel lepik meg a rajongókat és nem is akármikor.
A bejelentés szerint a különleges korong napra pontosan január 14-én kerül a piacra, ugyanis 3 éve, 2010. január 14-én debütált a banda az “I’m a Loner” címet viselő lemezzel. A mondhatni szülinapi zenei anyagról bővebben nem igen árultak el semmit sem, egyedül annyi ismert, hogy ugyan Yonghwa megannyi japán dalt írt már mégis ez lesz az első alkalom hogy koreai számot készít, amelyet a címadó dal testesít meg.

Mindamellett, hogy a fiúk elfoglaltak a végső munkálatokkal, különleges és normál fellépésekkel év végi és egyéb zenei műsorokban, szakítottak időt egy kis szórakoztatásra is és feltöltöttek egy képet a jelenkori önmagukról a “Bluetory” borítóképének paródiája  gyanánt, amely album szintén 3. évében jár.

A további infókkal a cikk folyamatosan bővül és már csak 11 nap van hátra, visszaszámlálás indul!

 

FRISS!! (01.03)

A január 3-a folyamán frissítették a hivatalos weboldalt 2 képpel frissítették egyik a srácok megjelenésére utal, míg a másik némi segítség az album nevét illetően. A friss hírek szerint továbbá 7-én érkezik az első videó előzetes.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB