Főoldal » Elektronika, Japán » Capsule hírdömping: új album, új logó, új weboldal + Scandal és… melltartók!

Capsule hírdömping: új album, új logó, új weboldal + Scandal és… melltartók!

capsule_logoAz utóbbi időben felpörögtek a dolgok az electro / electro-pop duó Capsule házatáján, szóval most gyorsan összefoglaljuk, hogy mi is történt / fog történni velük mostanában:
* Augusztus elején jelentették be, hogy lemezcéget váltottak és Yamaha kiadói részétől, akiknél a 2001-es debütálásuk óta voltak, átszerződtek a Warnerhez tartozó UnBorde label alá. Ide többek közt az a Kyary Pamyu Pamyu is tartozik akivel a Capsule zeneíró fele, Yasutaka Nakata rendszeresen szokott együtt dolgozni, szóval igazából annyira nem meglepő, hogy pont náluk kötöttek ki.
* Japán előadóknál megszokottak az első ránézésre értelmetlennek tűnő névváltások, melyekre többnyire valamilyen fontosabb esemény kapcsán kerül sor és úgy néz ki ebből a trendből ők sem akartak kimaradni, mivel az eddigi írásmód, azaz a capsule helyett, mostantól úgy irandó a nevük, hogy: CAPSULE. (Nálunk azért persze marad továbbra is a Capsule írásmód.) Plusz új logójuk is van, amit jobbra fent láthattok.
* Mostantól rendelkezik a csapat hivatalos facebook és twitter oldallal is, nomeg persze az eddigi hivatalos oldaluk is teljesen megújult, átalakult.
* Nakata továbbra is aktív producerként: legújabb munkái közt van egy, Scandal szám (a kislemezként szeptember 18-án megjelenő Over Drive) és egy reklámhoz írt betétdal, ami a Peach John fehérneműcég legújabb kampányához készült. Alább meg is nézhetitek a rövidfilmet, melyben a fotózásokon fehérneműnél több ruhát amúgy is igen ritkán viselő AKB48 tag Haruna Kojima rohangászik bugyi-melltartó kombóban mindenféle indokolatlan helyzetekben:

* A legfontosabb hír pedig a végére maradt: másfél évvel a legutóbbi album, a Stereo Worxxx után új nagylemezzel jelentkezik a duó! A kiadványról egyelőre keveset tudni, jelenleg az egyetlen infó, ami fix, hogy valamikor az ősz folyamán kerül majd az anyag a boltokba. Amint kiderül bármi egyéb természetesen itt, nálunk is olvashattok majd róla!

capsule_profile1308

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB