Főoldal » Feature, Hírek, Japán, Rock, SoundOfJapan+ hírek » Bridear – japán csupalány metal zenekar az Őszi Mondoconon!

Bridear – japán csupalány metal zenekar az Őszi Mondoconon!

Az elmúlt pár évben egyre gyakrabban vannak koncertek is a Mondconon és ezt a hagyományt most ősszel is folytatjuk… ráadásul az eddigi legnagyobb dobással! Az Őszi Mondoconra ugyanis egy öt tagú, dallamos heavy metalt játszó csupalány zenekar, a Bridear érkezik!

A csapat Fukuoka városában alakult 2011-ben, az első demójuk már a következő évben megjelent, azóta pedig három kislemez és két mini album mellett egy nagylemezük jelent meg, a 2016-os Baryte. Ezutóbbi tavaly tavaszi kiadása után jártak először Európában, ahova idén év elején is visszatértek a legutóbbi mini album, a Rise megjelenése után. Kinézetben a hagyományos rocker és a visszafogottabb visual kei külsőségek közt egyensúlyoznak, zenéjükben pedig számtalan műfaj keveredik: a legerősebb hatás a dallamos heavy metal és power metal, de a hagyományos hard rock, a könnyedebb pop rock, sőt, itt-ott egy kicsit még a metalcore és death metal is befigyel. A végeredmény egy változatos, de mégis egységes hangzásvilág, amiben mindenki talál valami neki valót aki szereti a rock és metal zenéket.

A két korábbi európai turnéjukon nem jutottak el hozzánk, most azonban szerencsére sikerült úgy alakítani a turnéprogramot, hogy beleférjen egy fellépés a Mondoconon, ahol október hetedikén, szombaton lépnek majd fel!

Alább megismerkedhettek egy kicsit jobban is a zenekarral, a pontos program, valamint a jegyinfók pedig hamarosan érkeznek a Mondocon oldalán!

Bridear @ Őszi Mondocon
2017.10.07, szombat
Hungexpo, K Épület
18:30-19:30 technikai szünet
19:30- BRIDEAR koncert
A konncert után merch pult ás autogramosztás! Az autogramosztáson azok vehetnek részt, akik vásároltak valamit a zenekar pultjánál.

BRIDEAR


KIMI (ének), Mitsuru (gitár), Misa (gitár), Haru (basszusgitár), KAI (dobok)

Diszkográfia:
Pray / Another Name (Demo – 2012)
Thread of the Light / Roulette (Single – 2013)
Overturn the Doom (EP – 2013)
Light in the Dark / No Salvation (Single – 2014)
Dear Bride (DVD – 2015)
Baryte (Album – 2016)
Ignite (Single – 2017)
Rise (EP – 2017)

Bridear hivatalos oldal / facebook / youtube / twitter
Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB